Donatella Versace rieši starnutie prehnanými plastikami: Keď ju uvidíte na fotkách z minulosti, padne vám sánka. ÚPLNÁ KOČKA!

O tom, že menej je niekedy viac by vedela rozprávať aj talianska módna návrhárka Donatella Versace (67). Snaha byť večne krásnou sa jej ...

O tom, že menej je niekedy viac by vedela rozprávať aj talianska módna návrhárka Donatella Versace (67). Snaha byť večne krásnou sa jej veľmi nevydarila.

Fotogaléria

V mladosti vyštudovala vo Florencii literatúru na univerzite. V roku 1970 ale nasledovala svojho staršieho brata Gianniho s cieľom pokračovať v úpletovom designe.

Gianni Versace
Posledné minúty pred hroznou smrťou: Život Gianniho Versaceho († 50) ukončil dvoma výstrelmi tmavovlasý muž v šortkách Zobraziť článok

Pôvodne chcela pre neho pracovať na oddelení styku s verejnosťou, ale čoskoro sa pre neho stala skôr inšpiratívnou múzou a zároveň bystrým poradcom aj kritikom jeho práce. Postupne sa po bratovom boku stala v módnom priemysle preslávenou.

Vystreľte svoj stupeň príťažlivosti na maximum: 5 luxusných a parfumov, vďaka ktorým budete sebavedomo flirtovať celú noc! Zobraziť článok

V 80. rokoch minulého storočia pre talentovanú sestru Gianni dokonca vytvoril parfum Blonde. Mala jeho plnú dôveru, a tak ju nechal pracovať na vlastnej módnej kampani Versus.

V roku 2000 navrhla pre Jennifer Lopez ikonické šaty Green Versace, ktoré mala na sebe počas 42. odovzdávania cien Grammy. Vďaka nim sa talentovaná návrhárka preslávila po celom svete. FOTO TU!

Donatella je známa tým, že namiesto neznámych modeliek na prezentáciu svojich modelov rada využíva známe tváre z radov celebrít. Sama bola krásnou mladou ženou. Postupne ale nedokázala prijať prvé známky starnutia, a rýchlo sa stala závislou na plastických operáciách. Fotku z mladosti nájdete na druhej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});