Znetvorená Stalloneho matka to s plastikami PREHNALA, vyzerala poriadne DESIVO: Pred smrťou to veľmi ľutovala!

Väčšinu píšeme o krásnych mamách slávnych celebrít, ktoré si zachovali mladistvý vzhľad a postavu. Teraz si naberieme z opačného súdka.

Väčšinu píšeme o krásnych mamách slávnych celebrít, ktoré si zachovali mladistvý vzhľad a postavu. Teraz si naberieme z opačného súdka.

Fotogaléria

Nebola typom rodiča, ktorý by ťažil zo slávy svojich detí – herca Sylvestra Stalloneho (Rocky, Rambo, Tango a Cash), speváka Franka Stalloneho a herečky Toni D'Alto. Svojim spôsobom to bola nevšedná žena.

Ako Jacqueline Frances Labofish sa narodila 29.11.1921 vo Washingtone. Už ako malá sa zoznámila s rôznymi druhmi športu (gymnastika, vzpieranie, beh), nakoľko jej rodina žila s kulturistom Charlesom Atlasom.

Preboha, to čo so sebou za tie roky porobila! Schválne, spoznali by ste božskú Cher pred plastikami? Zobraziť článok

Ako prvá žena vo Washingtone vlastnila ženskú posilňovňu s názvom Barbella's. V mladosti vystupovala ako tanečnica a gymnastka v cirkuse, neskôr bola vyhľadávaná astrologička a jasnovidka, vlastnila kozmetický salón, bola propagátorkou ženského wrestlingu.

Soňa Flídr, SF studio beauty&spa
Mladá Slovenka uľahčila ženám cestu ku kráse: Jej beauty zlepšovák budete zbožňovať! Zobraziť článok

Zriadila horúcu psychickú linky, kde si účtovala za telefonické rady. Astrológiu dokonca dlhé roky študovala, a tá ju aj celkom slušne živila. Jej služby využívali členovia vysokej politiky, šľachty aj celebrity. Pokračovanie na ďalšej strane.   

Meryem Uzerli
Premena seriálovej Hürrem vyráža dych: Závislá od plastík? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});