Zbavte sa sviatočného tuku na brušku, ktorý prekrýva TEHLIČKY: Dievčatá, tento cvik dokáže zázraky, bude sexi ako nikdy!

Bruško je pekne tvarované u každého z nás, ale pod tukovou vrstvou nie je vidieť. No ak sa zbavíte dostatočného percenta tuku, ktorý ...

Bruško je pekne tvarované u každého z nás, ale pod tukovou vrstvou nie je vidieť. No ak sa zbavíte dostatočného percenta tuku, ktorý prekrýva povestný six pack, bude ako vymenené. Preto dobre nastavený tréning ide ruka v ruke so správne nastavenou stravou.

Fotogaléria

Univerzálny recept, ktorý zaberie na každého človeka, neexistuje. Izolované cviky na bruško vám nepomôžu so splnením sna. Treba zvoliť komplexné cvičenia na celé telo a telesné jadro.

Kedy cvičiť, aby ste rýchlejšie schudli? Odborníci prišli s názorom, ktorý prekvapí: Na ranné tréningy ZABUDNITE, je to úplne ináč Zobraziť článok

Čo je stred tela alebo core? 

Core tvorí skupina svalov, ktoré sa tiež nazývajú hlboký stabilizačný systém. Uložené sú pod povrchovým svalstvom a patria sem: priamy brušný sval, panvové dno, bránica, vzpriamovače chrbtice a zadné snopce vonkajších brušných svalov.

Spolupráca svalov stredu tela je jedným z najdokonalejších systémov, aké príroda dokázala vymyslieť. Ovplyvňuje fungovanie celého organizmu a dovoľuje nám vykonávať všetky úžasné pohyby každý deň – zdvíhať bremená, tancovať, tvoriť… ale hlavne žiť!

Takú postavu chcete! Super cvik, pri ktorom zapojíte NARAZ zadok, stehná, chrbát aj brucho Zobraziť článok

Core tréning podporuje pohyblivosť, stabilitu, silu a znižuje riziko zranenia. Teda keď si to rozmeníme na drobné, nestačí vykonávať cviky len na brušné svalstvo, ale treba naučiť telo cvičiť ako jeden celok. Pokračovanie s cvikom na sexi bruško nájdete na ďalšej strane!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});