Vezmite si do rúk kettlebell a skúste tento cvik: Výsledok? Sexi telo a vysekané brucho!

Verili by ste, že na ceste za štíhlosťou vám postačí jeden kettlebell? Samozrejme, pravidelnosť v cvičení a správna technika sú nevyhnutnosťou. ...

Verili by ste, že na ceste za štíhlosťou vám postačí jeden kettlebell? Samozrejme, pravidelnosť v cvičení a správna technika sú nevyhnutnosťou.

Fotogaléria

Závažie je pri tréningu dôležité najmä vtedy, ak si túžite vybudovať svalstvo. Zadovážte si jeden kettlebell s hmotnosťou niečo medzi 3 až 6 kg. Viac na začiatok nepotrebujete. 

Kettlebell swing 

Vezmite do ruky kettlebell a postavte sa s mierne rozkročenými nohami. Postoj by mal byť o niečo širší, ako vaše boky. Chyťte kettlebell oboma rukami a pomaly švihnite najskôr dozadu (medzi nohy) tak, že zídete do drepu s nádychom a s výdychom švihnite rukami naspäť – smerom hore pred hrudník. Vystrite sa a vydýchnite. Pohyb cviku je podobný hojdačke.  

Dôležité je, aby ste dbali na napriamenú chrbticu a správne dýchanie. Kolená so špičkami natočte mierne von a v stoji sa nezabudnite vystrieť a stiahnuť brucho i zadok.

Robte ich v posteli: 2 nenáročné cviky na brucho a stehná pred spaním, výsledky potešia! Zobraziť článok

Tento cvik opakujte minimálne 20 x ráno a 20 x večer. Časom počet opakovaní zvyšujte. Spevnenie pocítite už po pár dňoch.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});