Zbavte sa sviatočného tuku na brušku, ktorý prekrýva TEHLIČKY: Dievčatá, tento cvik dokáže zázraky, bude sexi ako nikdy!

Bruško je pekne tvarované u každého z nás, ale pod tukovou vrstvou nie je vidieť. No ak sa zbavíte dostatočného percenta tuku, ktorý ...

Bruško je pekne tvarované u každého z nás, ale pod tukovou vrstvou nie je vidieť. No ak sa zbavíte dostatočného percenta tuku, ktorý prekrýva povestný six pack, bude ako vymenené. Preto dobre nastavený tréning ide ruka v ruke so správne nastavenou stravou.

Fotogaléria

Na čo je dôležité zamerať sa nielen pri posilnení bruška?

1. Na správne dýchanie. Sval počas tréningu potrebuje dýchať a mať dostatok kyslíka.

2. Kvalitné vykonanie cviku – ak cvik nebude dostatočne a správne technicky vykonaný, nepočíta sa a prínos z neho je malý.

3. Kontrakcia svalu – nestačí cvik iba odcvičiť, treba ho vedome stimulovať a vnímať.

Cvičte 20 minút 3x do týždňa: Tento tréning zmení vašu figúru na nepoznanie! Zobraziť článok

Pri cvičení bruška je nutné zamerať sa na precvičenie svalov nielen na bruchu, ale zapojiť aj chrbtové svaly, panvové dno, bránicu a zadok. Preto výborné systémy cvičení, ktoré veľa využívajú prácu so stredom tela, sú joga, pilates alebo SM systém.

Hýbte sa často a s radosťou, jedzte striedmo a kontrolovane a majte na pamäti zdravý životný štýl. Budete mať nielen krajšie bruško, ale ako bonus celú postavu. Budete sa lepšie a zdravšie cítiť a budete krásna nielen pre okolie, ale aj pre seba, pretože budete so sebou spokojná.

Odborník na výživu Michal Páleník
Existujú "skratky" urýchľujúce chudnutie? Odpovedá Michal Páleník, odborník na výživu z Extrémnych premien Zobraziť článok

Ako na sexi brucho?

  • Pri dlaniach – Dlane sú pod ramenami, prsty smerujú dopredu, odtláčate sa dlaňami od podložky.
  • Pri ramenách – Ramená ťaháte od uší (v lopatkách neprepadávate).
  • Pri chodidlách – Chodidlá sú na šírku bedrových kĺbov.
  • Pri hlave – Hlava je v predĺžení s chrbticou (nie je zvesená dole ani nepozerá nahor).
  • Pri bruchu – Bruško je spevnené.
  • Pri zadku – Zadok je stiahnutý (nevystrkujete ho hore).
  • Pri chrbte – Chrbát je rovný (neprepadáva nadol)
  • + poznámka: Nezabudnite pravidelne dýchať :-).

Väčšina ľudí, ktorí cvičia doma, cvičí s Fitshakerom. Aj vy sa môžete pridať do 50-dňovej Novoročnej výzvy a získať pozitívny vzťah k cvičeniu a zdravému životnému štýlu.

Novoročná výzva 2023 bude zameraná na motiváciu. Jeden z najobľúbenejších motivátorom a koučov Mark Dzirasa vám pomôže vydržať pri cvičení čo najdlhšie. Prihláste sa do 9. januára 2023 na novorocnavyzva.sk.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});