Vzťah dvoch mužov, ktorý pochopí málokto: Existuje láska medzi ľuďmi aj bez sexuálnych podtónov, tvrdí známy tvorca vintage bicyklov

Pri pohľade na Ewžena máte pocit, že ste sa ocitli v inej dobe, v čase, kedy slovo gentleman malo obrovský význam a štýl. Nie je však ...
  • Galéria14
  • Zdroj: osobný archív P.A., (fotograf Pavol Cibula)

Pri pohľade na Ewžena máte pocit, že ste sa ocitli v inej dobe, v čase, kedy slovo gentleman malo obrovský význam a štýl. Nie je však gentlemanom iba v obliekaní sa, ale aj v správaní a v práci, ktorú miluje.

Fotogaléria

Tvoj svojský štýl je neprehliadnuteľný. Kde hľadáš inšpiráciu? Na čo si potrpíš? 

Môj štýl je môj zmysel života. Ako malý som obdivoval štýl môjho starého otca. Vždy v nedeľu sa nahodil, dal galoty na puky, sako, svoju obľúbenú kolínsku a išiel do kostola. Ja dnes žijem štýl 50-tych rokov, vraj tie roky boli poslednou dekádou skutočného gentlemanského štýlu a elegancie.

Nie je to pre mňa iba nejaké obdobie, ale už dlho pretrvávajúci štýl života. Aj byt mám zariadený viac menej dobovo do toho štýlu a v lete ma môžete zahliadnuť, ako jazdím na staršom veteráne. 

Dnes už nemusím nejak hľadať inšpiráciu, tá móda sa pomaly vracia naspäť, stačí si len otvoriť sociálne siete. Milujem second handy a rád vyhľadávam špeciálne kúsky, ktoré sa už v dnešnej dobe nedajú zohnať. Moja móda nie je o peniazoch, je o vkuse. Štýl a vkus si za peniaze nekúpiš.

Kylie Jenner a Olivier Rousteing, Balmain.
Šéf módneho domu Balmain prezradil, ako vyskladať DOKONALÝ party outfit: Dievčatá, tieto pravidlá z vás spravia kráľovnú noci! Zobraziť článok

Pre pár mesiacmi si na svojom insta profile uverejnil fotografiu, kde držíš za ruku svojho kamaráta. Aký je príbeh vás dvoch? 

Pravda je jasná, milujem ženské pohlavie a jediná žena, ktorú budem milovať celý život je moja dcérka Ema. Ewži a Fogo je však kapitola. Spoznali sme sa úplne náhodne cez sociálne siete počas pandémie, a od prvého momentu sme vedeli, že, ako ľudia patríme k sebe. Máme podobné zmýšľanie, názory, obaja milujeme módu a eleganciu.

Ak to niekomu pripadalo tak, že som zmenil orientáciu, tak to boli väčšinou ľudia, ktorí nepoznajú úprimnú silu kamarátstva a lásku medzi ľuďmi aj bez sexuálnych podtónov. My sme sa práve cez sociálne siete dohodli, že sa stretneme, urobíme si spolu víkend a vybehneme von. A od tej doby sa začala písať história dvoch zjavov na Slovensku.

Fogo je človek, ktorého si vážim a cením, a je jedným z mála, ktorý tu pre mňa bol a bude. A v ťažkej chvíli som zistil aj to, aké má veľké srdce. Stačilo, že zodvihol telefón a povedal: ´Idem za tebou, čakaj ma, nenechám ťa v tom.´ Aj tento moment bol veľkým impulzom a dôkazom nášho kamarátstva.

V manželstve s mužom nežije iba Ricky Martin či Elton John: Celebritných LGBTQ zväzkov je viac, ako si myslíte! Zobraziť článok

Čo pre teba znamená láska? 

Láska je podľa mňa komplikovaná, zložitá a krutá vec. Je zdrojom všetkých hádok, sklamaní, nervov a zbytočne zložitých situácií, ktoré skracujú život a nútia ťa meniť rozhodnutia a definovať celý život inak.

Pokračovanie na ďalšej strane.

Späť Pokračovať v čítaní
Odporúčame z TIVI.sk
 
});