Vzťah dvoch mužov, ktorý pochopí málokto: Existuje láska medzi ľuďmi aj bez sexuálnych podtónov, tvrdí známy tvorca vintage bicyklov

Pri pohľade na Ewžena máte pocit, že ste sa ocitli v inej dobe, v čase, kedy slovo gentleman malo obrovský význam a štýl. Nie je však ...
  • Galéria14
  • Zdroj: osobný archív P.A., (fotograf Pavol Cibula)

Pri pohľade na Ewžena máte pocit, že ste sa ocitli v inej dobe, v čase, kedy slovo gentleman malo obrovský význam a štýl. Nie je však gentlemanom iba v obliekaní sa, ale aj v správaní a v práci, ktorú miluje.

Fotogaléria

Pokladáš sa za gentlemana? Myslíš si, že na Slovensku je tvoja odvaha v prezentovaní sa pochopená? Alebo sa ti stáva, že si ťa ľudia na ulici obzerajú? 

Samozrejme, že sa pokladám za gentlemana a nie len v obliekaní, ale aj v správaní sa. Na Slovensku moja odvaha a štýl obliekania sa nebude asi nikdy úplne pochopená.

Raz môj dobrý kamarát povedal: ´Tebe je malá Bratislava, malá ti je aj Praha, ty musíš ísť minimálne do Londýna.´ A ja som aj napriek tomu zostal v Topoľčanoch a milujem to tu.

Jasné, je to úplne bežné, že sa ľudia po mne na ulici obzerajú. V lete sme práve s Fogom trávili pár voľných dní v Bratislave a tam sme si všimli, že sme boli doslova stredobodom pozornosti.” 

Pravda o SEXEPÍLE mnohých šokuje: Nejde o atraktívny vzhľad, skutočné tajomstvo príťažlivosti je o inom! Zobraziť článok

Aký je tvoj typ partnerky, čo na ženách obdivuješ a čo naopak nemôžeš vystáť? 

Musím povedať, že som si potrpel na partnerky, a tak, ako som náročný na seba, som bol aj na svoje partnerky. Jasné, že som chcel mať pri sebe ženu, ako z katalógu, alebo z módneho časopisu z titulky. Dnes však už viem, že takýto dokonalý typ ženy vôbec nechcem, práve naopak.

Chcem ženu, ktorá je jednoducho krásna taká, aká je a hlavné je, aby bola krásna zvnútra a nie len navonok. Aby mala pochopenie pre mňa, bola mi podporou a ja podporou pre ňu. Naozaj nechcem, aby striedala nálady doslova, ako ´kabelky Fendi´. 

Odrádza ma nedochvíľnosť a nerozhodnosť. Mám rád, keď má žena v živote jasno. Ja už svoj typ partnerky nemám, keďže niekedy je naozaj lepšie ho nemať, ako si ísť len za jednou predstavou ženy. Človeku do cesty môže hocikedy vstúpiť osoba, ktorá bude úplne iná, ako jeho predstava. V tej chvíli stačí len jeden okamih a zmení sa celý vesmír.

Späť
Odporúčame z TIVI.sk
 
});