Vyvrátené mýty o legínach: Takýto názor majú muži, 2 z nich nás úplne odrovnali. Bacuľky, teraz sa podržte!

Milované, aj zatracované. Väčšina žien na legíny nedá dopustiť. Sú pohodlné, kombinovateľné a v rôznych farbách či s rôznymi vzormi. ...
  • Zdroj: Instagram / @streetstyle__outfits

Milované, aj zatracované. Väčšina žien na legíny nedá dopustiť. Sú pohodlné, kombinovateľné a v rôznych farbách či s rôznymi vzormi. Muži však veľmi legíny nemuseli, no verili by ste, že časom sa aj ich názory zmenili?!

"Priateľka síce nemá dokonalú postavu, no nechýba jej super vkus, legíny vie kombinovať. Oblieka si k tomu široké tričká, opasky, blúzky, aj moje košele. A vždy je to fajn." (Denis, 32) 

"Legíny mi na ženách vždy prekážali, ale potom som spoznal moju frajerku a tá ich miluje. Či už na doma, alebo aj keď niekde ideme. Vie sa nahodiť tak, že vyzerá k svetu, takže som si zvykol. Stále však neznášam, keď sú natiahnuté s krátkym tričkom a vidieť aj to, čo by malo ostať radšej ukryté." (Milan, 40) 

Baby, nemusí to byť len o nohaviciach! Takto noste sukne a šaty v zime: 2 trendy kúsky, ktoré vás zaručene zahrejú Zobraziť článok

"Moja manželka cvičí každé ráno pred telkou, športové legíny strieda. Aj po dvoch deťoch má super postavu a keď sa zohne v tom obtiahnutom outfite, mám chuť na ňu skočiť. Už sa stalo, že cvičenie musela dokončiť neskôr…" (Paľo, 47)

Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});