Šéf módneho domu Balmain prezradil, ako vyskladať DOKONALÝ party outfit: Dievčatá, tieto pravidlá z vás spravia kráľovnú noci!

Vianočné večierky, Silvester a spol. sú v plnom prúde. Buďte glam a oslavujte veľkolepo! V článku sa dozviete, ako si vybrať ten najlepší ...

Vianočné večierky, Silvester a spol. sú v plnom prúde. Buďte glam a oslavujte veľkolepo! V článku sa dozviete, ako si vybrať ten najlepší look na každú párty.

Fotogaléria

Keď máte pochybnosti, vždy sa opýtajte odborníka. A pokiaľ ide o výber dokonalého párty outfitu, iste nenájdete nikoho lepšieho ako Oliviera Rousteinga!

Valentino, značka milovaná celebritami.
Najúžasnejšie celebritné róby od VALENTINO: Zo svadobných šiat Anne Hathaway nebudete vedieť spustiť oči, hotová princezná! Zobraziť článok

Kreatívny riaditeľ Balmain je známy svojimi očarujúcimi návrhmi, ktoré často nachádzajú inšpiráciu v 80. rokoch. Sú také úžasné, že ich možno pozorovať na tých najväčších a najlepších večierkoch po celom svete. Tie najlepšie rady si však nemieni nechať pre seba a pre magazín Vogue prezradil, ako si správne vybrať kúsky na špeciálne príležitosti.

1. Najdôležitejšia časť outfitu? Jednoznačne sebavedomie. Pretože bez ohľadu na to, ako sa cítite, bez ohľadu na to, čo si oblečiete, neuveriteľne budete vyzerať iba v prípade, že ste sebavedomá.

Dávno zabudnutý trend je späť: Šaty z roku 2000 určite nevyhadzujte, sú žiadanejšie ako kedykoľvek predtým! Zobraziť článok

2. Položte si otázku, ktorú časť svojho tela chcete predviesť alebo radšej zakryť. Musíte mať jednoducho celkom jasno v tom, čo chcete svojím vzhľadom svetu povedať.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});