Vzťahy tejto rodiny vás prekvapia: Neuveriteľne silný PRÍBEH plný lásky a empatie!

Linda a Christopher boli jedným z mnohých bežných párov na Floride. Po ôsmich rokoch manželstva a dvoch deťoch sa ale rozviedli.
  • Zdroj: Instagram / @ fruitsofmotherhood/

Linda a Christopher boli jedným z mnohých bežných párov na Floride. Po ôsmich rokoch manželstva a dvoch deťoch sa ale rozviedli.

Poviete si, nič neobvyklé. Ale tu sa to len celé začína. Linda Fruits (33) zažila v auguste 2021 akési sexuálne prebudenie, ktorého výsledkom bolo pomocou TikToku zistenie, že je vlastne lesbička. Neuveriteľný príbeh uverejnil aj web nypost.com.

Kráľ Viliam Alexander s Maximou s dcérami
Lesbička na kráľovskom tróne? V Holandsku žiadny problém Zobraziť článok

Christopher uviedol, že ich manželstvo bolo od istého času „bezpohlavným“ a platonickým, a žili ako najlepší priatelia. Napriek rozvodu sa rozhodli spolu bývať kvôli malým deťom.

Celebritné krásky so zlomeným srdcom, ktoré sa naučili opäť milovať: Dnes sa už šťastne usmievajú! Zobraziť článok

Tri mesiace od „sexuálneho precitnutia“ začala Linda chodiť s Maddy Gross (36), s ktorou sa rýchlo stali nerozlučnou dvojicou. Navyše sa Mandy už po polroku presťahovala k Linde a Christopherovi do domu. Všetci sa navzájom tolerovali, a deti si maminu partnerku obľúbili. Ale ani tu to nekončí. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});