Jedlo ako liek: Čo pomáha proti bolesti, zápalu aj nízkemu libidu? ZASKOČÍ vás najmä pravda o bielení zubov!

Kto má správne informácie, ten do seba nemusí pri malom zdravotnom probléme hneď sypať lieky. Pomoc vie nájsť aj vo vlastnej kuchyni.
  • Zdroj: Getty/Prostock-Studio

Kto má správne informácie, ten do seba nemusí pri malom zdravotnom probléme hneď sypať lieky. Pomoc vie nájsť aj vo vlastnej kuchyni.

Na bolesť chrbta a rôzne opuchy je dobrým pomocníkom (v malých dávkach!) aj červené víno. V tomto prípade stojí za zmienku protizápalová zlúčenia resveratrol, ktorý sa nachádza v hroznových šupkách.

Aj keď to na prvý pohľad nevyzerá, zelený a čierny čaj môžu pomôcť zachovať biely chrup. Pitie teplého nápoja znižuje množstvo agresívnej kyseliny v ústach, čím ničí baktérie a chráni vzhľad a štruktúru zubov. V jednej šálke čaju sa nachádza cca 0,25 mg fluoridu, ktorý posilňuje zubnú sklovinu a zabraňuje vzniku zubného kameňa a paradentózy.

Jablko s krajčírskym metrom.
Zákerná potravinová pasca! Na týchto 6 zdanlivo zdravých produktov si dajte POZOR, tvária sa neškodne, no ide o mýtus Zobraziť článok

Aj na slabé libido si viete nájsť ľahkú pomoc v kuchyni. Vieme, že taký vitamín B6 u mužov zvyšuje hladinu testosterónu, a zinok sa spoľahlivo postará o lepší prietok krvi. Správnym výsledkom je vajíčko, ktoré obsahuje obe spomínané látky. Dobré prekrvenie ženskej panvy má za následok ľahšie dosiahnutie orgazmu.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});