Tieto SUPERPOTRAVINY by ste si mali dopriať pravidelne, ak máte po päťdesiatke: Okrem zmiernenia menopauzy posilnia kosti a zlepšia trávenie!

Kvalita a zloženie konzumovaných potravín má na naše zdravie a kondíciu veľký význam. Preto si doprajte tie najhodnotnejšie. Týka sa ...

Kvalita a zloženie konzumovaných potravín má na naše zdravie a kondíciu veľký význam. Preto si doprajte tie najhodnotnejšie. Týka sa to hlavne žien 50+.

Fotogaléria

Za vitamínovú bomba (A, C, E ) plnú minerálov (draslík, horčík a vápnik) sa považuje švajčiarsky mangold. Jeho konzumácia nám posilní kosti a obsiahnutá vláknina zlepšuje trávenie.

Čo urobí KARFIOL s naším telom? Zdravý človek ho môže jesť každý deň, no POZOR, ak trpíte týmto ochorením! Zobraziť článok

Štiplavý prírodný lekár s protizápalovými a antimikrobiálnymi účinkami je zázvor, ktorý nám pomáha udržiavať zdravý tráviaci systém (napr. upokojí podráždený žalúdok). Znižuje aj hladinu cukru v krvi.

Červená repa alebo ak chcete cvikla, je bohatá na železo, meď, draslík, vlákninu a vitamín C. Jej betaín bráni rozvoju kôrnateniu tepien a podporuje činnosť pečene. Účinne vylučuje soľ z tela, povzbudzuje činnosť žalúdka a tvorbu žlče.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});