Čarodejnica z Vladimirovca: Jej SMRTIACE KOKTEJLY išli na dračku, na konte má možno až stopäťdesiat obetí! Za mreže putovala v prababičkovskom veku

Na prvý pohľad pôsobila ako vážená pani, ale v skutočnosti bola sériovou travičkou, ktorá mala na svedomí desiatky životov.
  • Zdroj: Wikipedia, Pixabay/ @socialneuron

Na prvý pohľad pôsobila ako vážená pani, ale v skutočnosti bola sériovou travičkou, ktorá mala na svedomí desiatky životov.

V tom čase už bola známou mastičkárkou a bylinkárkou, ktorá vedela so všeličím pomôcť. Jej služby napríklad vyhľadávali mladí vojaci, ktorí sa chceli zo zdravotných dôvodov uliať z boja. Jej odvar mal u nich navodiť krátkodobú chorobu spojenú s horúčkami. Na svoje si prišli aj nešťastné ženy trápiace sa so svojimi mužmi. Pre každého vedela namiešať ten správny odvar.

Majland za smrtiace „koktejly“

Jej jedovaté „elixíry lásky“ a „zázračné vodičky“ fungovali spoľahlivo. Vždy sa napríklad nešťastnej ženy opýtala na hmotnosť muža, a podľa toho upravila recept s arzénom. Nič netušiace obete zomierali zvyčajne do ôsmich dní po náhlej chorobe.

Takto nerušene zdatná chemička fungovala dlhé desaťročia, pričom si za svoje spoľahlivé služby účtovala nemalé sumy, ktoré jej zaručili pohodlný život. Dokonca si po istom čase platila pomocníčku, aby rozšírila svoje obchody ďalej. Anujka mala okolo seba fluidum mágie a čarodejníctva, čoho sa ľudia báli.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});