Predlžuje život a POMÁHA pri obezite: Máte v zásobe tento výživový doplnok? Jeho účinky na zdravie sú OHROMNÉ!

Možno ste niekedy pohľadom zablúdili na zloženie potravín a nápojov. A aj ste si túto aminokyselinu všimli v zozname obsiahnutých látok, ...

Možno ste niekedy pohľadom zablúdili na zloženie potravín a nápojov. A aj ste si túto aminokyselinu všimli v zozname obsiahnutých látok, ale netušili ste, aký má významný priaznivý účinok.

Fotogaléria

Tou látkou je taurín, ktorý zohráva dôležitú úlohu pri inzulínovej senzitivite. Zabraňuje kolísaniu krvného cukru a podľa výskumov chráni aj cievy. Nedávno sa zistilo, že je ešte zdravší, ako sa doteraz predpokladalo.

Nepríjemný chlad sa väčšinou prejaví na nohách. 
Máte aj vy často studené ruky či nohy? V týchto prípadoch zbystrite pozornosť! Zobraziť článok

Za dobrý príklad si môžeme zobrať priemernú dĺžku života Japoncov. Ich dlhovekosť je už vo svete pojmom. Obyvatelia krajiny vychádzajúceho slnka udržiavajúci populárnu „Okinawskú diétu“ (90 percent z nej tvorí zelenina, z toho polovica v surovom stave), sú menej často chorí a dožijú sa viac rokov. Táto strava je bohatá na antioxidanty, vrátane spomínaného taurínu.

Počas štúdie na zvieratách (2023) sa zistilo, že predĺžil ich život o 12 %. V roku 2021 bola priemerná dĺžka života obyvateľov Slovenska - 76,9 roka. Ak by sme k tomu teoreticky pripočítali tých 12 percent, dostali by sme sa na vek cca 86,1 roka. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});