Veríte v mágiu čísiel? Tak potom by ste mali poznať aj tie anjelské, aby ste vedeli, čo vás čaká

Skôr, ako sa ponoríte do spojenia matematiky a mágie, musíte trochu sa pozrieť na numerológiu.

Skôr, ako sa ponoríte do spojenia matematiky a mágie, musíte trochu sa pozrieť na numerológiu.

Fotogaléria

Jedná sa o starodávnu vedu o číslach, písmenách a symboloch, ktoré môžu z ich kombinácií alebo výskytov čerpať špecifické významy. Je to spôsob, akým nám vesmír posiela správy a znamenia prostredníctvom vzorcov, odhaľujúc nové pravdy o tom, kto sme a čo nás čaká. Téme sa venoval aj web graziadaily.co.uk.

undefined
Tu sú vaše šťastné čísla podľa znamenia zverokruhu: Môžu vám pomôcť! Zobraziť článok

V numerológii existuje množstvo pojmov, ale anjelské čísla sa na sociálnych sieťach rozšírili ako požiar, pričom stále viac ľudí si všíma opakujúce sa postupnosti. Anjelské čísla sú práve tou číselnou postupnosť, ako napríklad 333 alebo 777.

Anjelské čísla začínajú od nuly a pokračujú až do 999.  Môžete ich vidieť na bežných miestach, ako sú hodiny, poznávacie značky, adresy, telefónne čísla či bankové výpisy. Možno vám vesmír posiela kódované správy, ktoré čakajú na rozlúštenie.

Ak uvidíte vo svojom okolí napríklad nasledujúce čísla, už viete, čo by mohli znamenať:

Význam 222?
Toto je znamenie, že vo vašom živote existuje nerovnováha a musíte nájsť stabilnejší základ. Je čas prehodnotiť svoje priority alebo každodenné činy a hľadať rovnováhu tým, že strávite čas so svojím najdôveryhodnejším spoločníkom, o ktorého sa môžete oprieť, keď to potrebujete. Život je oveľa krajší, keď neriešite všetko osamote. Ako sa hovorí, dobré veci prichádzajú vo dvojici! Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});