Čarodejnica z Vladimirovca: Jej SMRTIACE KOKTEJLY išli na dračku, na konte má možno až stopäťdesiat obetí! Za mreže putovala v prababičkovskom veku

Na prvý pohľad pôsobila ako vážená pani, ale v skutočnosti bola sériovou travičkou, ktorá mala na svedomí desiatky životov.
  • Zdroj: Wikipedia, Pixabay/ @socialneuron

Na prvý pohľad pôsobila ako vážená pani, ale v skutočnosti bola sériovou travičkou, ktorá mala na svedomí desiatky životov.

Narodila sa ako Ana Drakšin v roku 1838 v rumunskom Malovate do bohatej rodiny dobytkára. Vzdelanie dostala v súkromnej škole v Pančeve. Ako každé mladé dievča túžila po láske. Po tom, čo ju zviedol, pohlavne nakazil a opustil mladý rakúsky dôstojník, sa uzavrela do seba a znenávidela ľudí.

SÉRIOVÁ VRAHYŇA zniesla zo sveta 21 ľudí, vrátane vlastných a cudzích detí: Chamtivá Mary Ann Robson neušetrila ani vlastnú rodinu Zobraziť článok

Milovníčka chémie

Útechu našla v samoštúdiu. Hlavne v chémii, botanike a liečiteľstve. Naučila sa päť cudzích jazykov a knihy hltala jednu po druhej. Časom sa vydala za bohatého, ale oveľa staršieho statkára Pištonju, s ktorým jedenásťkrát otehotnela. Nákaza z mladosti zrejme bola príčinou mnohých potratov a pôrodných komplikácii. Z detí sa iba jedno dožilo dospelosti.

O dvadsať rokov neskôr jej milovaný manžel zomiera, a ona sa v žiali začala ďalej vzdelávať v obľúbenej chémii. Kvôli tejto záľube si v dome zriadila vlastné chemické laboratórium, ktoré jej neskôr slušne zarábalo na živobytie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});