Psychicky labilná vrahyňa ZABÍJALA svojich pacientov potichu: Cítila sa mocná a dôležitá, keď posielala ľudí na druhý svet! Koľko obetí má na svedomí?

Svoju sériovú vrahyňu malo aj Taliansko. Takú neslávnu povesť si svojími „dobrými“ skutkami vyslúžila zdravotná sestra Sonya Caleffi.
  • Zdroj: reprofoto YouTube/ Unica TV | canale 75

Svoju sériovú vrahyňu malo aj Taliansko. Takú neslávnu povesť si svojími „dobrými“ skutkami vyslúžila zdravotná sestra Sonya Caleffi.

V škole bola Sonya (*1970) tichým dievčaťom s dobrými výsledkami. Ale približne v pätnástich začala trpieť depresiami a mentálnou anorexiou. Po škole si urobila kurzy, aby sa mohla stať zdravotnou sestrou v rodnom meste Como.

Po polročnom zasnúbení sa v roku 1993 vydala za stolára z blízkeho mesta Cernobbia. Ich manželstvo bolo plné hádok a vydržalo im iba rok. Neskôr spoznala rádiológa a odišla s ním žiť do neďalekého Taverneria.

Mariam Soulakiotis
Mníška Mariam Soulakiotis používala na financovanie kláštora OHAVNÉ metódy: Polícia v pivnici našla až 46 detí, nahé a PODVYŽIVENÉ ženy, aj 170 tiel! Zobraziť článok

Od roku 1993 pracovala v rôznych zdravotníckych zariadeniach v Como. Prešla si oddeleniami všeobecnej chirurgie, endoskopie, prvej pomoci či psychiatrie. Začiatkom augusta 2002 sa po prvýkrát pokúsila spáchať samovraždu, keď autom narazila do múru. Do 2004 nasledovali ešte tri neúspešné pokusy, pri jednom sa povrchne porezala.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});