McConaugheyho manželka si so SVOKROU vytrpela svoje: Neuveriteľné, ako nízko klesla, takto PODLO a zákerne bojovala o syna!

Ženatí muži často hovoria, že pivo a svokra sú najlepšie studené. Podobné myšlienky možno mala svojho času aj manželka amerického herca ...

Ženatí muži často hovoria, že pivo a svokra sú najlepšie studené. Podobné myšlienky možno mala svojho času aj manželka amerického herca Matthewa McConaugheyho.

Fotogaléria

Po ich stretnutí si nádejnú nevestu Mary dôkladne otestovala. Napríklad ju oslovovala menami Matthewových bývalých partneriek (medzi nimi boli napr. Sandra Bullock, Janet Jackson, Ashley Judd či Penélope Cruz). Skúšala na aj ňu lámanú španielčinu, čo bolo z jej strany trochu povýšenecké.

Penelope Cruz
Nádherná ako španielska BOHYŇA: Penélope Cruz v neskutočných šatách si ukradla celú ŠOU pre seba, z jej ružovej róby nespustíte oči! Zobraziť článok

Napokon sa ľady predsa len prelomili. Camila pozvala Mary do Istanbulu, kde mala ako modelka zákazku. Počas spoločného letu sa veľa rozprávali, ale na tretí deň v Turecku si Camila uvedomila, že si z nej stále robí žarty. Tak jej ukázal svoju temperamentnú latino stránku.

Začala sa obojstranná hra, pri ktorej sa stále podpichovali. Možno ani Camila netušila, že práve toto bude kľúčom k prijatiu od budúcej svokry. Nakoniec sa na mňa pozrela a povedala: „Dobre, teraz si v hre."

Spoznáte najslávnejšie modelky 80. a 90. rokov?
Mnohé z nich sa zmenili na nepoznanie: OTESTUJTE sa, či poznáte súčasné tváre SUPERMODELIEK 80. a 90. rokov! Zobraziť článok

Odvtedy sa vzťah oboch žien zmenil k lepšiemu. Modelka si uvedomila, že Mary len chcela, aby sa „bránila“. Obe sa navzájom rešpektujú a hoci veci medzi nimi môžu byť niekedy „zložité“, dokážu sa cez ne preniesť „smiechom a vtipom“.

Viac fotiek nájdete v priloženej galérii.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});