McConaugheyho manželka si so SVOKROU vytrpela svoje: Neuveriteľné, ako nízko klesla, takto PODLO a zákerne bojovala o syna!

Ženatí muži často hovoria, že pivo a svokra sú najlepšie studené. Podobné myšlienky možno mala svojho času aj manželka amerického herca ...

Ženatí muži často hovoria, že pivo a svokra sú najlepšie studené. Podobné myšlienky možno mala svojho času aj manželka amerického herca Matthewa McConaugheyho.

Fotogaléria

Vzťah nevesty a ženíchovej matky býva nielen častým filmovým námetom, ale aj tvrdou realitou. Nuž, nie každej mamičke sa vždy páči synov výber, a rada by mala vedľa neho nejakú „lepšiu partiu“. Téme sa venoval aj web independent.co.uk.

Podobný stav nastal u hollywoodskeho fešáka Matthewa McConaugheyho (53), ktorý si v roku 2012 zobral po šesťročnom chodení za manželku brazílsku modelku a módnu návrhárku Camilu Alves (41). Pár má spolu dcéru Vidu (*2010) a synov Leviho (*2008) a Livingstona (*2012).

Sophia Loren
Talianska diva Sophia Loren môže byť na svoju NEVESTU a vnučku právom pyšná: AHA, aké sú obe nádherné! Zobraziť článok

Zatiaľ čo si krásna Camila získala hercovo srdce hneď, u jeho matky Mary Kay McCabe (91) to bola poriadne dlhá cesta. Tú v krátkosti spomenula v podcaste Biquit & Jam (28 min) časopisu Southern Living.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});