Hollywood je mesto plné škandálov: Za ostatné roky sa tam premlelo mnoho káuz, tu sú tie NAJŠOKUJÚCEJŠIE!

V roku 2022 filmovou mekkou najviac zarezonoval ohováračský škandál o násilí Johnnyho Deppa na jeho partnerke Amber Heard. Ani zďaleka ...

V roku 2022 filmovou mekkou najviac zarezonoval ohováračský škandál o násilí Johnnyho Deppa na jeho partnerke Amber Heard. Ani zďaleka nebol jediným svojho druhu.

Fotogaléria

Ashley Judd vs. Harvey Weinstein (2017)

New York Times začiatkom októbra 2017 priniesol verejné odhalenie, kde je vplyvný hollywoodsky producent Harvey Weinstein už tri desaťročia nepretržite obviňovaný zo sexuálneho obťažovania a zneužívania.

Paris Hilton
Musela som si ľahnúť na stôl, roztiahnuť nohy a... NOVÉ nechutné svedectvá Paris Hilton o zneužívaní na internáte! Zobraziť článok

Herečka Ashley Judd prvýkrát vyšla na verejnosť so svojimi obvineniami o dva roky skôr, keď v televíznej relácii Variety's Power of Women povedala, že nemenovaný hollywoodsky magnát ju požiadal o „rande“ v hotelovej izbe, potom sa ju pokúsil prinútiť, aby ho masírovala a mohol sledovať jej sprchovanie. V článku New York Times herečka konečne priznala jeho totožnosť.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});