Ohromné havajské sídlo Matthewa McConaugheyho: Toto nie je dom, toto je sen!

Oscarový Matthew McConaughey vysolil za dom na Havaji neuveriteľných 7,85 milióna dolárov!

Oscarový Matthew McConaughey vysolil za dom na Havaji neuveriteľných 7,85 milióna dolárov!

Fotogaléria

Matthewovo prepychové dovolenkové sídlo sa nachádza v exkluzívnej komunite Kukio Beach and Golf Club v meste Kailua-Kona na západnom pobreží ostrova. Napriek vysoko lukratívnej a vyhľadávanej lokalite je on a jeho rodina v absolútnom bezpečí. Dom sa nachádza v uzavretom komplexe s 24-hodinovou strážnou službou, píše Daily Mail

Nehnuteľnosť so šiestimi spálňami bola postavená v roku 2020. Jej súčasťou je luxusné vybavenie vrátane dvoch bazénov, vonkajšej kuchyne, vínnej pivnice, ohniska, ihriska či kancelárie. Najvýraznejším prvkom je však nekonečný – 66-metrový bazén s panoramatickým výhľadom na pláž! 

Centrálny obývací priestor „otvára“ posuvná stena, ktorá rodine prináša morský vánok až priamo k jedálenskému stolu. Tá, spoločne s oknami od podlahy až po strop, poskytuje dostatok prirodzeného svetla do celej spodnej časti.

V obývačke sa nachádza útulná pohovka v prírodnej farbe. Za ňou je priestor pre jedálenský stôl a štýlový bar s barovými stoličkami. Nasleduje priestranná kuchyňa s mramorovými prvkami a hlavné hercovo útočisko v podobe štýlovej vínnej pivnice.

Jon Bon Jovi
Jon Bon Jovi predáva svoj 4-izbový byt: Za toto chce 22 miliónov dolárov! Zobraziť článok

Kúpeľne sú zdobené elegantnými bielymi mramorovými podlahami zladenými s pracovnými doskami. Čo sa týka spální, pôsobia jednoduchšie, no predsa útulne. Výnimočnosť im dodávajú výhľady, ktoré sú aj v tejto časti domu ohromné! 

Len málo miest na zemi má tak nádherné západy slnka ako Havaj. Pohodový rodák z Texasu si ich vďaka tejto impozantnej nehnuteľnosti môže vychutnávať každý deň. V GALÉRII uvidíte, čo všetko má McConaughey spolu s rodinou k dispozícii.  

Matthew McConaughey
Spuchnuté líca posiate vredmi: Herec McConaughey šokoval výzorom. Bože, on si fakt natieral tvár s TÝMTO?! Zobraziť článok

Viac k téme:

Zdroj: dailymail.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});