Spuchnuté líca posiate vredmi: Herec McConaughey šokoval výzorom. Bože, on si fakt natieral tvár s TÝMTO?!

Najvzrušujúcejšia vec, ktorú môže celebrita urobiť, je ukázať fanúšikom svoje pravé JA. Oscarový Matthew McConaughey vyrozprával o sebe ...

Najvzrušujúcejšia vec, ktorú môže celebrita urobiť, je ukázať fanúšikom svoje pravé JA. Oscarový Matthew McConaughey vyrozprával o sebe všetko – bez príkras, pozlátka a romantiky.

Fotogaléria

Matthew McConaughey. Bez debaty famózny herec, ktorý neváha pre filmovú úlohu podstúpiť zarážajúcu fyzickú premenu, zhostiť sa role homofóba či človeka umierajúceho v dôsledku AIDS, alebo napísať knihu, ktorá valcuje rebríčky popularity…

McConaugheyovo dielo „Životom na zelenú“ (Motýľ, 2021) môžeme pokojne označiť ako prelomový počin jeho kariéry. Obsahuje búrlivé príbehy a drsné životné lekcie, bez ktorých by nebol tým, čím je dnes.

Ako hovorí sám autor, je to kniha o tom, ako vo svete, ktorý nám zvyčajne hovorí „nie“, získať viac „áno“ a o tom, ako rozoznať, kedy by mohlo byť „nie“ vlastne preoblečeným „áno“.

Povzbudený pozitívnymi reakciami sa po úspechu v úlohe spisovateľa dokonca verejne zaoberal myšlienkou kandidovať na post guvernéra svojho rodného štátu Texas.

Mohlo by sa zdať, že osobné dobrodružstvo ho odviedlo od kariéry herca, no nenechajte sa pomýliť. „Nezatváram dvere pred novými postavami," cituje 52-ročného McConaugheyho portál nytimes.com. „Teraz plním misiu, ako najlepšie zahrať sám seba."

ROCCO AND HIS BROTHERS, 1960
Majú obrovský význam a hlbokú pointu: Týchto 5 filmov ocenia iba inteligentní Zobraziť článok

Ale o inom sme chceli. Čo vás počas objavovania Matthewovho príbehu zaručene upúta, sú jeho spomienky na dospievanie. Hrubnúci hlas, prvé ochlpenie, zopár vyrážok…

„Jedného dňa sa na mňa mama pozrela a povedala: Mal by si začať používať norkový olej,“ začína svoje rozprávanie o problémoch s pleťou Matt. „Počúvol som ju a začal som si každý večer pred spaním natierať tvár norkovým olejom.“ Výsledok? Viac vyrážok. Pokračovanie na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});