Nenechali nič na náhodu, poistili sa veľmi dobre: Slávne krásky, ktoré popri láske získali aj miliardárov

Láska je krásna vec, ale dostať k nej bohaté zadné vrátka sa neodmieta. Samé sú úspešné a zabezpečené, ale podarilo sa im zároveň nájsť ...

Láska je krásna vec, ale dostať k nej bohaté zadné vrátka sa neodmieta. Samé sú úspešné a zabezpečené, ale podarilo sa im zároveň nájsť solventného partnera.

Fotogaléria

Janet Jackson 

Americká popová speváčka sa v roku 2012 vydala za katarského podnikateľa, miliardára Wissama Al Mana, ktorého majetok sa odhaduje na 1 miliardu dolárov. Nanešťastie, manželstvo nemalo dlhé trvanie (2012-2017), a po rozvode Janet odišla s pekným odškodným. Výšku vyrovnania nepoznáme, ale aktuálne by mala spravovať majetok s hodnotou cca 180 miliónov dolárov.

Ľudia radi míňajú peniaze aj na zmiernenie smútku.
Vďaka peniazom sme spokojní a veselí, tvrdia vedci, ale KOĽKO ich mať? Ak túžite po šťastí, túto SUMU by ste mali zarobiť za rok Zobraziť článok

Miranda Kerr

Krásna exmanželka herca Orlanda Blooma sa ani po druhýkrát neminula účinkom, keď sa jej podarilo vyloviť z rybníka nielen mladšieho, ale aj bohatšieho muža. Tým je od roku 2017 zakladateľ Snapchatu, miliardár Evan Spiegel, ktorý má podľa Business Insider majetok v hodnote približne 3,4 miliardy dolárov. Modelka do vzťahu tiež neprišla naľahko, má disponovať majetkom za 60 miliónov dolárov.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});