Nádherná ako španielska BOHYŇA: Penélope Cruz v neskutočných šatách si ukradla celú ŠOU pre seba, z jej ružovej róby nespustíte oči!

Penélope sa nedávno zúčastnila galavečera NMACC v Indii. Podujatie India in Fashion sa konalo v sobotu v bombajskom kultúrnom centre ...

Penélope sa nedávno zúčastnila galavečera NMACC v Indii. Podujatie India in Fashion sa konalo v sobotu v bombajskom kultúrnom centre Nita Mukesh Ambani, kam ju pozvala vážená indická rodina Ambaniovcov.

Fotogaléria

Herečka si na akciu vybrala dlhé ružové šaty so zvodným rozparkom po stehno, v ktorom vyzerala úchvatne. Elegantnú kreáciu pre španielsku herečku vytvorila austrálska módna návrhárka Tamara Ralph, ktorá navrhla oblečenie a doplnky pre celebrity ako Beyoncé, Rihanna, Angelina Jolie,  Aishwarya Rai, Priyanka Chopra či Bella Hadid.

Očarujúca Amal Clooney šatami opäť nesklamala: V róbe od Valentina vyzerala ako princezná, aj Kate by závidela! Zobraziť článok

Ružové šaty pre Penelope doplnila o pierkové boa v rovnakom odtieni.

Nezabudnite ani na priloženú fotogalériu.

Na akcii sa objavili aj iné celebity zo svetového šoubiznisu, ako napr. herec Tom Holland, herečka Zendaya či modelka Gigi Hadid.

Penelope Cruz (48) je od roku 2010 manželkou charizmatického herca a kolegu Javiera Bardema (54) s ktorým má syna Leonarda a dcéru Lunu. Možno viete, možno nie, že v rokoch 2001 až 2004 bola partnerkou Toma Cruisa.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});