Ako raz a navždy SCHUDNÚŤ zo stehien? Takto to funguje krok za krokom! 3. bod je STRAŠIAKOM mnohých žien, konečne sa naň odvážte

Prečo je také ťažké schudnúť v určitých partiách? Za to, či sa vám tuk uloží na stehnách, bruchu, bokoch alebo zadku, môže genetika!
  • Zdroj: Getty/Cameron Prins

Prečo je také ťažké schudnúť v určitých partiách? Za to, či sa vám tuk uloží na stehnách, bruchu, bokoch alebo zadku, môže genetika!

Čím viac kalórií spálite v každodennom živote, tým väčší bude deficit v pomere k spotrebovaným kalóriám. Ak budete od rána do večera sedieť za pracovným stolom, prekonávať každú vzdialenosť autom, namiesto schodov zvolíte výťah a psa necháte behať samého, nečudujte sa, že ste pribrali.

Chystáte sa prvýkrát do fitka? Toto VŠETKO potrebujete vedieť: Čo (ne)robiť, ako cvičiť a čo si priniesť, aby ste predišli trapasu Zobraziť článok

Každý malý moment sa dá využiť na to, aby ste urobili pár krokov. Kráčanie po schodoch zvyšuje srdcovú frekvenciu… Prechádzka počas obedňajšej prestávky rozprúdi krvný obeh…

Každý krok je malým, ale zásadným doplnkom športového programu. Z každého metra navyše, ktorý prejdete pešo, profitujú najmä svaly nôh.

Vyhnite sa bežným chybám

1. Jete príliš málo: tým pádom nemáte energiu na šport a cvičenie. Krátke nárazové diéty len vystavujú telo zbytočnému stresu a následne vedú k obávanému jojo efektu. Udržujte mierny kalorický deficit.

Dámy, schudnúť sa dá aj bez HLADOVANIA: 5 ohromných TIPOV a nadbytočné kilá pôjdu krásne dole. Ale pozor, prvý bod je najdôležitejší! Zobraziť článok

2. Nevyvážené plány: až 70 percent úspechu pri chudnutí závisí od výživy. Len súhra pohybu a stravy prináša želaný úspech.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});