Ako raz a navždy SCHUDNÚŤ zo stehien? Takto to funguje krok za krokom! 3. bod je STRAŠIAKOM mnohých žien, konečne sa naň odvážte

Prečo je také ťažké schudnúť v určitých partiách? Za to, či sa vám tuk uloží na stehnách, bruchu, bokoch alebo zadku, môže genetika!
  • Zdroj: Getty/Cameron Prins

Prečo je také ťažké schudnúť v určitých partiách? Za to, či sa vám tuk uloží na stehnách, bruchu, bokoch alebo zadku, môže genetika!

Štúdie z intervenčného programu životného štýlu Tübingen sa zaoberajú otázkou, ako inzulínová citlivosť mozgu riadi rozloženie tuku v tele. Stále však nie je jasné, prečo u všetkých ľudí nedochádza k ukladaniu tuku v rovnakej časti tela.

Pre štíhle a pevné stehná potrebujete 3 veci

Vhodnú stravu, dostatok pohybu a nasadenie. Výborné cviky na nohy sú drepy vo všetkých variáciách a drepy na jednej nohe, výpady, schody… Najmä drep je úžasne všestranný cvik, ktorý sa dá dopĺňať závažím či odporovými gumami, ktoré ho robia náročnejším.

Najefektívnejšie kardio? Zabudnite na beh, pri tomto „škôlkarskom“ cvičení spálite omnoho viac KALÓRIÍ! Postava snov na DOSAH Zobraziť článok

Dobrou formou tréningu je aj HIIT, tabata alebo kruhový tréning. Sú kombináciou vytrvalostného a silového tréningu, umožňujú obzvlášť rýchly vzostup tepovej frekvencie a zároveň vyžadujú svalovú silu. Veľká výhoda týchto tréningov? Majú efekt afterburn. Takže po tréningu stále spaľujete kalórie.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});