Neduste sa vo fitku! Tieto 3 letné športy vám pomôžu spáliť MNOŽSTVO KALÓRIÍ, áno aj na dovolenke! Kočky, najviac vás asi poteší posledný bod

Teplé dni sú ideálne na to, aby ste sa viac prirodzene hýbali. Ak stále hľadáte ten najlepší tréning, tieto sú obzvlášť účinné!
  • Zdroj: Getty/mladensky

Teplé dni sú ideálne na to, aby ste sa viac prirodzene hýbali. Ak stále hľadáte ten najlepší tréning, tieto sú obzvlášť účinné!

Konečne leto! Viac energie, aktivít a pohybu. Ideálny čas opäť trochu viac športovať v prírode. Keď slnko vychádza skoro ráno, motivácia k tréningu pred prácou je oveľa väčšia ako v pochmúrnej zime.

Tieto cvičenia sú maximálne efektívne:

1. Cyklistika

Dostane vás do kondície! Najlepšie je vymeniť auto alebo autobus za bicykel a cesta do práce sa stane posilňovňou. Je to nielen praktickejšie (zbohom, dopravné zápchy) a prospešné pre životné prostredie, ale robíte aj niečo dobré pre svoje zdravie.

Kamila Černáková
Narazená sánka, roztrhnutá brada, VYBITÉ zuby a otras mozgu, opisuje svoj najhorší zážitok CYKLISTKA Kamila Černáková, ktorá trénovala aj v Thajsku Zobraziť článok

V závislosti od toho, ako intenzívne bicyklujete, môžete spáliť 500 až 700 kalórií za hodinu. Z cyklotúry získate ešte viac, ak do tréningu začleníte rýchle intervaly a stúpania. Duševná pohoda je len čerešničkou na torte.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});