Narazená sánka, roztrhnutá brada, VYBITÉ zuby a otras mozgu, opisuje svoj najhorší zážitok CYKLISTKA Kamila Černáková, ktorá trénovala aj v Thajsku

S cyklistikou začala po tridsiatke, keď sa potrebovala rozhýbať zo sedavého zamestnania IT manažérky pre zahraničnú spoločnosť. Slovenku ...

S cyklistikou začala po tridsiatke, keď sa potrebovala rozhýbať zo sedavého zamestnania IT manažérky pre zahraničnú spoločnosť. Slovenku Kamilu Černákovú (40) vonku najčastejšie vidieť blízko bicykla, ktorému sa snaží denne venovať niekoľko hodín.

Fotogaléria

Okrem toho rada pláva, behá, korčuľuje a celkovo vyznáva aktívny a zdravý životný štýl. Po krátkej dohode nám zodpovedala pár otázok:

V rozhovore s Kamilou sa dozviete aj:

♥ Koľko denne odjazdí kilometrov
♥ Aké má zážitky s mužmi na cestách
♥ Jej najhorší a najlepší zážitok spojený s cyklistikou
♥ Či má nejakú hriešnu maškrtu na doplnenie energie
♥ Aký chlap je pre ňu ten pravý

Čo vám dáva šport ako taký?

Šport mi dáva obrovskú energiu, radosť a chuť do života. Športové tréningy ma naučili disciplíne, vytrvalosti a tomu, že sa v živote nikdy nevzdávam a bojujem.

V športe pre mňa jednoznačne platí, že čím viac energie, úsilia a času mu dávam, tým viac dostanem naspäť vo forme lepších výsledkov a výkonu.Vďaka športu viem posúvať svoje hranice, ísť ďaleko za svoje limity, neustále sa zlepšovať, pracovať na sebe, a to je pre mňa obrovská motivácia, a preto ho robím naplno, pravidelne a dlho.

Gabriela Sabatini
52-ročná slávna tenistka Gabriela Sabatini nikdy NEVYZERALA lepšie: Buď skrotila čas, alebo má ZMLUVU s diablom. Padne vám z nej sánka Zobraziť článok

Prečo ste si vybrali práve nie úplne ľahkú cyklistiku?

Už v detstve ma strašne bavilo bicyklovanie, ale počas štúdia na vysokej škole, študijných a neskôr pracovných stážach som nemala čas profesionálne sa venovať športu. Mojou prvou veľkou športovou vášňou bolo plávanie. Postupne som sa dostávala do športovej komunity a zaujala ma cestná cyklistika.

Keď som si kúpila svoj prvý cestný bicykel, tretry a začala prvé jazdy, každé ráno som sa zobúdzala s obrovskou radosťou a plánmi, akú trasu si vyberiem, koľko km spravím, mala som veľkú motiváciu sa zlepšovať, byť rýchlejšia a najazdiť počas tréningu čo najviac kilometrov. Cyklistika ma nielen udržiava v perfektnej fyzickej kondícii, ale pre mňa je každá jazda aj dobrodružstvo spojené s objavovaním krásnych miest.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});