Dámy, schudnúť sa dá aj bez HLADOVANIA: 5 ohromných TIPOV a nadbytočné kilá pôjdu krásne dole. Ale pozor, prvý bod je najdôležitejší!

Podľa dietológov priberáme zvyčajne z troch dôvodov. Málo pohybu, rýchle občerstvenia a prejedanie sa. Tvrdia, že naše každodenné stravovanie ...

Podľa dietológov priberáme zvyčajne z troch dôvodov. Málo pohybu, rýchle občerstvenia a prejedanie sa. Tvrdia, že naše každodenné stravovanie sa riadi najmä automatickými, podvedomými návykmi, a nie samotným hladom. Zmeniť sa to dá! 

Fotogaléria

Je to jednoduché ako facka, nezdravé stravovacie návyky musíme zmeniť a začať sa zdravšie, hlavne uvedomelejšie stravovať. Mozog si na to dokáže v pomerne krátkom čase zvyknúť, potrebujete na to zhruba 21 - 90 dní.

Už menšie porcie dokážu zázraky. Ak sa tak nastavíte, ani si to nevšimnete a budete ľahšia o pár kíl. Pre uľahčenie vám ponúkame niekoľko praktických tipov.  

Výsledok štúdie šokoval aj vedcov: Roky ospevovaný typ diéty je NEFUNKČNÝ, takto neschudnete ani gram, tvrdia Zobraziť článok

Mindfulness - uvedomelé stravovanie 

Stalo sa už aj vám, že ste v kine do seba hodili kýbeľ popcornu, hoci ste ani hladná neboli? Alebo pred televízorom zjedli balíček čipsov? Keď jete, sústreďte sa výhradne na jedlo, žiadne sociálne siete, vtipné videá či seriál Dunaj, k vašim službám, vedie to totiž k prejedaniu sa. A ruku na srdce, väčšinou nesiahnete po zdravých, výživných jedlách

Ak dostanete neodolateľnú chuť na čokoládu, na chvíľu sa zastavte a položte si otázku, či ste skutočne hladná, alebo sa len nudíte. Radšej si naplánujte porcie počas dňa a vyhnite sa maškrtám. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});