Najefektívnejšie kardio? Zabudnite na beh, pri tomto „škôlkarskom“ cvičení spálite omnoho viac KALÓRIÍ! Postava snov na DOSAH

Neviete, ktoré kardio cvičenie si vybrať na to, aby ste spálili čo najviac kalórií a zároveň schudli rýchlejšie? Máme pre vás účinný ...

Neviete, ktoré kardio cvičenie si vybrať na to, aby ste spálili čo najviac kalórií a zároveň schudli rýchlejšie? Máme pre vás účinný tip, ktorý vám uľahčí cestu k štíhlejšej postave.

Fotogaléria

To, že strava je základom chudnutia určite viete, no viete aj to, ako cvičiť, aby ste videli výsledky o niečo skôr?

Pravidelnosť pohybu je alfou a omegou. Ak máte chuť si skutočne „zamakať“, skúste skákanie cez švihadlo!

Takú postavu chcete! Super cvik, pri ktorom zapojíte NARAZ zadok, stehná, chrbát aj brucho Zobraziť článok

Postava snov na dosah

Jedno z najefektívnejších cvičení, pri ktorom spaľujete kalórie a zároveň krásne formujete a spevňujete celú postavu, sú skoky. Švihadlo je skvelé v tom, že vďaka nemu už za jednu minútu dokážete spáliť 10 a viac kalórií, čo znamená, že za hodinu spálite viac, ako 600 kalórií.

Na výslnie sa dostáva nový fitness trend: Vďaka Hollow Rocks budete mať BRUCHO ako DOSKA! Zobraziť článok

Počet spálených kalórií samozrejme závisí od viacerých faktorov, ako sú vaša výška, váha a pohlavie. Prvým krokom k úspechu je správna technika. Skáčte s oboma nohami naraz, na začiatok vám stačí aj 10 minút denne. Postupne si minúty pridávajte, až kým nenadobudnete sebavedomie a dokážete s menšími pauzami skákať aj 30 a viac minút. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});