Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

ÚCHYLNÝ ZVYK s fotkami penisov poburuje väčšinu Sloveniek: Príbehy žien, ktoré DICKPIC už dostali. Páni, ženám to nevyhovuje, tvrdí sexuologička Caisová

Z viacerých strán počúvame, že zoznámenia chtivé dievčatá a ženy dostávajú od mužov často neželané „darčeky“. Možno už tušíte o čom bude ...

Z viacerých strán počúvame, že zoznámenia chtivé dievčatá a ženy dostávajú od mužov často neželané „darčeky“. Možno už tušíte o čom bude reč.

Fotogaléria

„Áno, na online zoznamke, kde to, bohužiaľ, už nie je neobvyklé. Myslím, že väčšina žien súhlasí s tým, že s takýmito nevyžiadanými fotkami muži ženu len vystrašia a znechutia, čo sa stalo aj v mojom prípade.“ (Mimka, 26)

„Ja som dostala vždy len vyžiadané fotky penisu. Čiže nie, nemám s tým skúsenosť, ale omylom som raz videla fotku penisu u kolegu v telefóne, ktorý mi chcel ukázať nejakú inú rodinnú fotku. Tak to sme prešli taktným mlčaním a tvárili sme sa, že sme to nevideli.“ (Karin, 38)

„Áno, dostala som a ani som si ju nepýtala. Išlo o dlhoročného kamaráta, ktorý to bral ako žart, no mne to vtipné nepripadalo. Vysvetlila som mu, že si nežiadam, aby sa niečo také ešte niekedy opakovalo.Bibiana (28)

Radšej hrubší a kratší, alebo tenší a dlhší? Slovenky prezradili, akú má mať ideálny muž dole "výbavu“ Zobraziť článok

"Som single už tretí rok, v robote nie je šanca niekoho stretnúť, šéf je ženatý a okrem neho sme tam samé ženské. Prihlásila som sa na Tinder a už teraz, po troch týždňoch, môžem zodpovedne vyhlásiť, že mi je z toho na grc. Čo muž, to žilnatý už počas tretej konverzácie. Z ničoho nič na mňa len tak vyskočí nejaký stoporený penis. Ten posledný sa dokonca aj opýtal či na toho jeho krásavca nemám chuť. Mala som chuť… odseknúť mu ho mačetou! Ináč vyzeral veľmi seriózne na fotkách v obleku. Ale áno, PRASA!"  (Darina, 35)

„Som už starší ročník, keď sme mali ešte vek na takéto divočiny, neboli mobily s fotkami… Škoda, lebo pekne nafotené časti mužského tela vedia byť estetické. Ale naozaj musia byť pekne nafotené! Pozor na to.“ (Kristína, 48)

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});