Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Pán Obrík, Ivan Hrozný, Rocco, JAHODA: Aj takéto prezývky majú penisy našich CHLAPOV! Z ďalších pôjdete tiež do kolien

Možno si poviete, že chlapi sú zvláštne stvorenia s neobvyklými záľubami. Občas sa zaoberajú nepochopiteľnými vecami. Aj čo sa sexu týka.

Možno si poviete, že chlapi sú zvláštne stvorenia s neobvyklými záľubami. Občas sa zaoberajú nepochopiteľnými vecami. Aj čo sa sexu týka.

Fotogaléria

Napríklad to, že si pomenujú vlastný penis. Dajú mu nejaké hrdinské či bláznivé meno, ktoré sa nemusí dvakrát pozdávať žene pri ich bližšom intímnom stretnutí. Tak schválne, ako by ste zareagovali, keby vás chcel v posteli zoznámiť s jeho Strapatým Imrom či Oranžovým kyjakom?

Buď sa pustíte do spontánneho smiechu, alebo sa budete v duchu sama seba pýtať „čo tu ešte preboha robím?“ Niektoré milé „mená“ zabavia, ale tie drsnejšie vedia odradiť od erotických radovánok.

Priznávame, že toto bola tá ľahšia anketa, ktorú sme pre vás pripravili. Muži aj ženy sa celkom ochotne podieľali na odpovediach. Ako sa volajú penisy v slovenských posteliach? Možno ešte bláznivejšie, ako vám fantázia dovolí.

Najviac sexuálnych partnerov, najdlhšia masturbácia aj erekcia: TOTO sú neuveriteľné sexuálne rekordy, ktoré vám vyrazia dych! Zobraziť článok

"Moja ho volá Pán Obrík, lebo je podľa nej doteraz najväčší, aký mala. Poznáte lepšiu mentálnu viagru na mužské ego? Aj tá jej má naše vlastné meno, ale to vám neprezradím." (Miloš, 31)

"Manžel si ho označuje ako kúzelnícka palička. Považujem to za celkom milé a nevadí mi to. Hlavne, že vie s ňou správne čarovať. Má taký veľký čierny klobúk a plášť, ktoré si niekedy oblečenie a nakráča v nich do spálne so slovami – hókus, pókus, orgazmúúús. No živý blázon." (Veronika, 40)

"Frajerka študuje veterinu, a tak aj môj vták má mená zo zvieracej ríše. Raz je anakonda, potom sloník, inokedy vretenica či hladký delfín. Často si večer vypýta jednookého hada. Ja ju za to milujem ako koňa." (Dano, 38)  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});