Baby, dajte si veľký pozor na TROCH ZABIJAKOV online zoznámenia: Ako teda zaujať chlapa už len spoza klávesnice, aby nestratil záujem?

Svet moderného zoznamovania na logicky presunul aj do virtuálneho priestoru, v ktorom sa rada pohybuje najmä mladšia generácia.

Svet moderného zoznamovania na logicky presunul aj do virtuálneho priestoru, v ktorom sa rada pohybuje najmä mladšia generácia.

Fotogaléria

Nie vždy sa musí ako prvý ozývať muž, lebo ako sa správne hovorí  - "keď zaváhaš, tak len masturbuješ" ,a tak sa určitá aktívna úloha očakáva rovnako aj od žien. Nuž, nová doba, kde vás zastrčené cudne v kúte nebude nikto hľadať. Lenže aj v online svete platia na mužov určité pravidlá, ktoré je dobré poznať, inak pred vami zutekajú.

Online zoznamky ovládol nebezpečný trend: KITTENFISHING možno praktizujete aj vy, uistite sa, či sa nevedomky nedopúšťate PODVODU Zobraziť článok

Oslovenie

Chlapi neznášajú, keď im dievča napíše tuctové ahoj! Pôsobí to veľmi neosobne a majú (asi aj správnu) predstavu, že to píše každému. Viac kreativity a humoru už len pri oslovení nie je nikdy na škodu. Potom sa ľahšie rozvíja ďalšia veselá debata o koníčkoch, plánoch, vkuse...

"Raz ma oslovila cudzia žena povzbudivým odkazom: ´Pekný večer mladý pán, ak varíš tak dobre, aký máš milý úsmev, tak už teraz som hladná´. Som kuchár a po dlhom dni v kuchyni ma to fakt že prebralo, hoci som padal od únavy. Písali sme si ďalšie dve hodiny. Keby ma v úvode nezaujala, rovno by som išiel spať." (Matúš) 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});