Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Ako SEXUJÚ Slováci na pracovisku: Vášnivý ORÁL za zatvorenými dverami, rýchlovky v kuchyni a ako si užil nadržaný inštalatér

Vďačných sexuálnych tém je nespočetné množstvo. Tak sme sa na ďalšiu pozreli bližšie v jej anketovom spracovaní. Rovno sme vyspovedali ...

Vďačných sexuálnych tém je nespočetné množstvo. Tak sme sa na ďalšiu pozreli bližšie v jej anketovom spracovaní. Rovno sme vyspovedali obe pohlavia.

Fotogaléria

Podľa rôznych štatistík je zamestnanie jedným z najčastejším miest, kde ľudia často nadväzujú kamarátske a romantické vzťahy. Že to následkom vzájomných sympatii občas prerastie do vášnivého vzťahu sa nemožno čudovať. Mladé kolektívy, dlhé hodiny na jednom mieste, spoločné obedy a kávičky v kuchyni, firemné akcie či rovno služobné cesty… a už sa pracovná náplň presunie aj do horizontálnej roviny.

Samozrejme, že nie vždy a všade. Na niektorých pracoviskách je sex len sci-fi mýtom. Aj tak sa nám nedalo neopýtať ochotných respondentov: "Mali ste už sex na pracovisku?".  

Národ, ktorý si vie ohromne užiť aj na pracovisku: Až pätina dospelých si spríjemňuje prácu MASTURBÁCIOU. Ale kde? Zobraziť článok

"Asi osem rokov po vojne som drel v strážnej službe, tak väčšinou pri nočnej službe na dalo utiahnuť niekam do súkromia a prevetrať aj svoju žilnatú tonfu. Na každom našom objekte som si fajn užil. Keď som bol zadaný, tak s frajerkou, čo ma prišla osviežiť s jedlom, a keď sám, tak s nejakou nadržanou zamestnankyňou zo strážnej firmy. Pekné spomienky. Asi to bolo tou uniformou." (Róbert, 46)

"Naša firmička je v tomto smere pekne divoká, to viete, samé kancelárie a len mladí ľudia. U nás už vzniklo toľko párikov, manželstiev a detí, že by sme mali dostať pochvalu od Ministerstva práce, sociálnych veci a rodiny. Sama som to trochu zažila pri nočných nadčasoch." (Danka, 42)

Hustý porast, jemné kučierky, upravený trojuholník alebo BEZ OCHLPENIA? Čo preferujú Slováci, opýtali sme sa a červenali Zobraziť článok

"Možno som divný, ale skôr škaredý, ale ešte sa mi nič také nepošťastilo. A to mi hovoria, že skladník si určite musí v robote niekde vrznúť. Takže vás sklamem dievčence." (Juraj, 57)

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});