Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Radšej hrubší a kratší, alebo tenší a dlhší? Slovenky prezradili, akú má mať ideálny muž dole "výbavu“

Toť dilema hodná nielen Hamletovej ženy... Naša intímna anketa vám prezradí, po čom môžu v posteli túžiť vaše susedky či kamarátky.

Toť dilema hodná nielen Hamletovej ženy... Naša intímna anketa vám prezradí, po čom môžu v posteli túžiť vaše susedky či kamarátky.

Fotogaléria

Preberať alebo tipovať veľkosť pánskych penisov napríklad v bare či na plavárni je medzi kamarátkami bežná téma. Väčšina z nich síce tvrdí, že väčší je lepší, ale je to skutočne tak? Presne s týmto zámerom sme urobili malú online / pouličnú anketu medzi slovenskými ženami.   

Páni, aj malý nástroj dokáže HOTOVÉ ZÁZRAKY: Slastné vzdychy v týchto 4 polohách! Zobraziť článok

Čo sme sa na otázku „Aká veľkosť penisu je pre vás ideálna?dozvedeli?

„Keď som bola mladá, mala som skvelého chlapca, ale mal obrovský penis. Fyzicky som to naozaj nedávala. Bolesť prehlušila všetku rozkoš, tak som to ukončila. Manžel má odhadom do cca 15 cm a úplne mi vyhovuje!" (Tina, 53) 

„Veľkosť ani tak neriešim, ako skôr to, čo s ním dokáže. Ak nedokáže, tak má stále ešte jazyk a prsty, tak nech sa aspoň tak pochlapí. (Andrea, 37)

„Mala som jedného Aziata, ten mal menšieho, ale sexoval dlho ako šijací stroj. Slovenský priemer penisu mi stačí, je použiteľný pre každý otvor." (Stanka, 29)

Pikantné pokračovanie ankety nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});