Ak ste SINGLE, skúste ŠŤASTIE: Prečo zoznamovacie weby a apky praskajú vo švíkoch začiatkom roka?

Nedeľa 8.1. bola označená za najrušnejší deň pre zoznamovanie sa. Aspoň podľa aplikácie Tinder, ktorá zaznamenala nielen nárast užívateľov, ...

Nedeľa 8.1. bola označená za najrušnejší deň pre zoznamovanie sa. Aspoň podľa aplikácie Tinder, ktorá zaznamenala nielen nárast užívateľov, ale aj o 30 percent vyššiu pozitívnu zhodu svojich členov.

Fotogaléria

Dôvod je jednoduchý. Začiatkom roka sa v rámci novoročných predsavzatí veľa ľudí rozhodlo rozísť, alebo sa nanovo s niekým zoznámiť, aby ďalšie sviatky neboli na nepopulárnej listine nezadaných.

Mel C, Geri Halliwell
Krásna a úspešná Spajska Mel C po rozchode loví mužov: Vyskúšala internetovú zoznamku, no prišlo iba veľké sklamanie Zobraziť článok

Generálna riaditeľka komunikácie Tinderu pre severnú Európu Laura Wilkinson-Rea uviedla pre MailOnline: „Nedeľné randenie býva dňom, kedy ľudia skončia s oslavami, a majú nejaký čas pre seba. Je to ročné obdobie, keď ľudia investujú do seba a rozhodujú sa, čo im prinesie nasledujúcich 12 mesiacov." 

Snaha zoznámiť sa by mala byť podporená vedomosťou, čo od nového vzťahu vlastne očakávate. A je jedno, či to má byť vážny vzťah, nezáväzný flirt alebo len nájdenie nových priateľov.

undefined
V ktorom ročnom období máte najväčšiu šancu stretnúť toho pravého? Odborníci poznajú odpoveď! Zobraziť článok

Popularitu mobilných zoznamovacích aplikácii možno pripísať rastúcemu počtu mladších a zaneprázdnených užívateľov. V 90. rokoch minulého storočia boli online zoznamky považované za posledný pokus pre tých najzúfalejších si nájsť lásku. Dnes to už neplatí, a teraz sa približne tretina párov a manželstiev dala dokopy týmto spôsobom.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});