Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Horúce zážitky z našich ROZLÚČOK so slobodou: Nevesta na cudzom penise, rozvášnená družička s DVOMA CHLAPMI, nuru masáž ale aj všeličo iné!

Zvedavosť pri erotických anketách nás ani vás ešte neopúšťa, tak sme sa podujali preskúmať tému vašich rozlúčok so slobodou, ktoré sa ...

Zvedavosť pri erotických anketách nás ani vás ešte neopúšťa, tak sme sa podujali preskúmať tému vašich rozlúčok so slobodou, ktoré sa patrí pred oficiálnym „áno“ absolvovať .

Fotogaléria

„Svoju rozlúčku som ani nestihol. Ale žena mi sľúbila, že si ju môžem hocikedy vybrať. Len pod jednom podmienku, že tá striptérka bude moja rovesníčka. Mám vyše päťdesiat, tak hádam nechám jej sľub prepadnúť.“ (Dušan, 54)

Radšej hrubší a kratší, alebo tenší a dlhší? Slovenky prezradili, akú má mať ideálny muž dole "výbavu“ Zobraziť článok

„Bolo nás päť. Po drinkoch sme spontánne išli do bordelu, kde si každý parádne užil. Dodnes na to nostalgicky spomíname.“ (pán Inkognito, 39

„Kamoškin rozlúčkový babinec bol riadna divočina. Išli sme do latino baru, kde tiekol alkohol prúdom. Za hlasného výskania bol aj pánsky strip. Jednu z nevestiných kočiek to ale rozpálilo iným smerom, pricucla sa na moje pery. Najprv som cukla, ale potom ostala. Nebolo to zlé.“ (Silvia, 32)

„S kamarátmi sme išli na striptíz. Lenže babe povedali, že sa lúčim, tak nech si dá záležať. Dala. Nahými bradavkami a potom aj chĺpkami ohanbia mi brnkala po ústach. Len som tam sedel, trpel, toporil, a nemohol sa jej ani dotknúť. Strašné. Keď som sa vrátil nadránom domov, tak som skoromanželku zobudil a kráse ju pomiloval.“ (Peter, 40) 

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});