LESBICKÁ láska Whitney Houston: Myslela som si, že máme ešte čas, fatálne som sa mýlila, priznáva Robyn, ktorá sa ju snažila zachrániť

Svet ju pozná ako jednu z najúspešnejších a najtalentovanejších speváčok. Počas svojho života získala 415 hudobných cien, vrátane tých ...

Svet ju pozná ako jednu z najúspešnejších a najtalentovanejších speváčok. Počas svojho života získala 415 hudobných cien, vrátane tých najprestížnejších.

Fotogaléria

Whitney Elizabeth Houston sa narodia 9.8.1963 v Newarku (americký štát New Jersey). Už ako malá spievala v gospelovom zbore svojej matky Cissy Houston, a počas dospievania  spievala po v baroch, kde si ju všimol jej neskorší producent Clive Davis.

Vďaka svojej fyzickej kráse mala pred sebou aj šancu na kariéru modelky. Ako jedna z prvých Afroameričaniek sa objavila v módnom magazíne Seventeen.

Skvelú spevácku kariéru odštartovala debutovým albumom Whitney Houston (1985). Tým otvorila dvere do hudby nielen sebe, ale aj ostatným afroamerickým umelcom. Disponovala širokým hlasovým rozsahom a charizmatickými vystúpeniami a sa rýchlo stala speváckou hviezdou.

Cher prehovorila o milostnom vzťahu s Tomom Cruisom: TOTO si myslím o jeho výkonoch v posteli! Zobraziť článok

Whitney nahrala sedem štúdiových albumov, šesť kompilácií a stihla účinkovať v deviatich filmoch, z ktorých najúspešnejší bola romantická dráma The Bodyguard (Osobný strážca, 1992) po boku Kevina Costnera.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});