Vstupujete na článok s obsahom určeným pre osoby staršie ako 18 rokov.

Máme to napísané čierne na bielom, za akými bradavkami sa idú naši chlapi zblázniť! Spomenuli aj známe herečky či speváčky

Fascinácia ženskými prsiami – to je presné pomenovanie mužskej celoživotnej lásky. Anketu  o prsiach sme už urobili pred časom, teraz ...

Fascinácia ženskými prsiami – to je presné pomenovanie mužskej celoživotnej lásky. Anketu o prsiach sme už urobili pred časom, teraz prídu na pretras tie „čerešničky“ na ich vrchu. Bradavky.

Fotogaléria

Našich spriatelených slovenských respondentov nebolo nutné dvakrát prehovárať na odpovede. Postavili sa k tomu priamo a chlapsky, tak ako sme od nich očakávali. Dostali jednoduché zadanie. Mali nám napísať, aké ženské bradavky sa im páčia (tvar, veľkosť, farba)  Pripadne ak poznajú nejakú herečku/speváčku, ktorá ich také má, tak môžu spomenúť aj ju. Výsledok?

Stačia malé, či chcú iba veľké prsia? Chlapi vám to teraz vysvetlia Zobraziť článok

„Ja som chlap s malými rukami. Preto má rád menšie prsia s malými bradavkami a dvorcami také na zakusnutie. Sasha Grey (pozn. redakie: ex-pornoherečka) môže byť ako príklad.“ (Robo, 37)

„Chlapi určite poznajú výraz „dekle od Solvíny“, čo je pre nezainteresovaných veľkosť ako hudobné CD a k tomu tmavohnedej farby. Presne také vidieť ani držať nemusím. Viac sa mi páčia malé ružovkastné alebo svetlo hnedé odtiene so zvedavými tvrdými tykadlami, ktoré na mňa priam volajú ´zober si ma do úst, zober ty divoch´. Každé nové aspoň vidieť veľmi poteší.“ (Paťo, 55)

Princ Harry bol kedysi poriadny divoch! Na povrch vyplávalo STARÉ šteklivé tajomstvo, toto sa Meghan zrejme páčiť nebude Zobraziť článok

„Zasa si ma zaskočila. Ale ja v tomto smere nie som zaťažený, a som takmer bez očakávaní. V každom prípade je to detail, ktorý poteší...“ (Ľuboš, 53)

Pokračovanie bradavkovej ankety nájdete na ďalšej strane.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});