Jack Nicholson môže byť na svoju šikovnú DCÉRU hrdý: Z puberťáčky Lorraine je KRÁSNA dospelá žena a úspechy dosahuje aj bez ŠKANDÁLOV!

Hoci si jej slávny otec prešiel posteľami mnohých žien, z ktorých niektoré mu dali aj potomkov, tak talentovaná Lorraine (33) patrí k ...

Hoci si jej slávny otec prešiel posteľami mnohých žien, z ktorých niektoré mu dali aj potomkov, tak talentovaná Lorraine (33) patrí k tým, ktoré sa snažia priezvisko Nicholson ďalej v dobrom zviditeľniť.

Fotogaléria

V otcových šľapajach 

Po nich konečne dostala prvú veľkú rolu vo filme Soul Surfer (2011), kde si zahrala profi surferku Alanu Blanchard, ktorá pomohla priateľke Bethany Hamilton po útoku žraloka, ktorý jej v trinástich vzal ľavú ruku. Kvôli úlohe musela absolvovať rýchlokurz surfovania.

V máji 2012 Lorraine promovala na Brownovej univerzite v odbore literárne umenie so zámerom stať sa scenáristkou. Vo filme Hacker (2015) napríklad stvárnila elitnú hackerku Kiru. Celkovo si zahrala už v jedenástich snímkach.

Jack Nicholson
Šokujúci skutočný príbeh: Po takmer 40 rokoch som zistil, že ma porodila sestra! Zobraziť článok

Vyskúšala si aj produkciu a réžiu v podobe krátkej drámy o dospievaní The Instant Message. Neskôr pribudol krátky film This Magic Moment, a v roku 2017 aj tretí krátky film Life Boat.

V roku 2017 bola prijatá do vzdelávacieho programu zameraného na ženskú filmovú tvorbu (AFI Directing Workshop for Women).

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});