Jack Nicholson môže byť na svoju šikovnú DCÉRU hrdý: Z puberťáčky Lorraine je KRÁSNA dospelá žena a úspechy dosahuje aj bez ŠKANDÁLOV!

Hoci si jej slávny otec prešiel posteľami mnohých žien, z ktorých niektoré mu dali aj potomkov, tak talentovaná Lorraine (33) patrí k ...

Hoci si jej slávny otec prešiel posteľami mnohých žien, z ktorých niektoré mu dali aj potomkov, tak talentovaná Lorraine (33) patrí k tým, ktoré sa snažia priezvisko Nicholson ďalej v dobrom zviditeľniť.

Fotogaléria

V súkromí je oscarový hollywoodsky búrlivák Jack Nicholson (86) povestný svojou neschopnosťou „usadiť sa“. Splodil šesť detí s piatimi ženami, no oženil sa iba raz, s herečkou Sandrou Knight (1962 - 1968).

Lorraine Broussard Nicholson sa narodila zo vzťahu Jacka a herečky a modelky Rebecci Broussard (1989 – 1994), ktorá mu dva roky po dcére porodila aj syna Raymonda. Obe deti ostali po vzore rodičov v šoubiznise.

Odcudzená dcéra Jacka Nicholsona prezradila detaily ich vzťahu: Toto by sa slávnemu tatkovi nečítalo ľahko Zobraziť článok

Sympatická Lorraine v roku 2008 absolvovala kalifornskú Brentwood School. K filmu sa prvýkrát dostala v trinástich ako komparzistka, v otcovom filme Niečo sa musí dať (2003). Svojím výzorom rýchlo zaujala režisérov, a po debute sa rok čo rok objavoval na filmovom plátne v menších úlohách.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});