Dcéra kráľa popu Michaela Jacksona vo vyzývavej PODPRSENKE: Bývalá narkomanka Paris dráždi verejnosť extravagantnými outfitmi!

Kalifornia žije od 14. do 23. apríla obľúbenou akciou Coachella Valley Music and Arts Festival, na ktorej nie je núdza o desiatky celebrít ...

Kalifornia žije od 14. do 23. apríla obľúbenou akciou Coachella Valley Music and Arts Festival, na ktorej nie je núdza o desiatky celebrít na pódiu aj v hľadisku.

Fotogaléria

Už od začiatku sa tu objavila aj jediná dcéra „kráľa popu“ - Paris Jackson (25). Coachella je povestná svojou extravagantnou módou, do ktorej mladá umelkyňa hravo zapadla.

Oblečenie je limitované iba fantáziou jej nositeľa. Paris to dala pekne na divoko a zároveň pútala pozornosť. Pri výške cca 175 cm vynikla jej štíhla postava. Oblečenie je z dielne štylistiek Dani + Emma.

Paris Michael Katherine Jackson je dcérou amerického speváka Michaela Jacksona (†50), ktorý ju mal s dermatologickou asistentkou Debbie Rowe. Mladá potetovaná slečna, ktorá sa snaží presadiť ako modelka, hudobníčka a herečka má ešte dvoch bratov – Princea a Princea Michaela Jacksona II.

Ireland Baldwin, Lily-Rose Depp, Paris Jackson
Úžasný pohľad! Ako vyzerajú a čím sa živia deti slávnych celebrít? Zobraziť článok

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});