Dcéra speváka Lionela Richieho je už pod chomútom: Jej ROZPRÁVKOVÉ svadobné ŠATY od Chanelu vám vyrazia dych! Ušili ich na mieru za rekordne krátky čas

Každá žena si predstavuje svoju svadbu ako jednu veľkú romantickú rozprávku. Takú si počas víkendu užila aj krásna Sofia Richie (24).

Každá žena si predstavuje svoju svadbu ako jednu veľkú romantickú rozprávku. Takú si počas víkendu užila aj krásna Sofia Richie (24).

Fotogaléria

Sofia Richie (24.8.1998) je dcérou amerického speváka a skladateľa Lionela Richieho, ktorú ju má zo svojou druhou manželkou Diane Alexander (1995 - 2004). Sofia má ešte dvoch súrodencov, sestra Nicole Richie (nevlastná, adoptovaná z prvého manželstva) a vlastný brat Miles Richie.

Sophia Loren
Talianska diva Sophia Loren môže byť na svoju NEVESTU a vnučku právom pyšná: AHA, aké sú obe nádherné! Zobraziť článok

V piatich rokoch sa naučila spievať a v siedmich hrať na klavíri. Príležitostne vystupovala na otcových vystúpeniach, od 14 rokov chodila na hodiny spevu. V štúdiu pracovala aj so svojím švagrom Joelom Maddenom (spevák skupiny Good Charlott).

Nakoniec sa rozhodla nepokračovať v hudobnej kariére kvôli tlaku, že len využíva postavenie svojho otca. V roku 2014 sa niekoľkokrát objavila v TV seriáli sestry Nicole Candidly Nicole.

Aké šperky sa budú nosiť v roku 2023? Módne domy v tom majú jasno, toto sú hity budúcej sezóny! Zobraziť článok

Svoj modelingový debut absolvovala vo februári 2016 na módnej prehliadke Go Red For Women Red Dress Collection počas New York Fashion Week. Dnes má na konte spoluprácu s prestížnymi módnymi a športovými značkami a lifestylovými magazínmi. Svoju lásku k móde skúša a aj v podobe návrhárstva.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});