Šokujúci skutočný príbeh: Po takmer 40 rokoch som zistil, že ma porodila sestra!

Predstavte si, že po takmer 40 rokoch zistíte, že žena, ktorú celý život považujete za svoju sestru, je v skutočnosti vaša matka. Zmätení? ...

Predstavte si, že po takmer 40 rokoch zistíte, že žena, ktorú celý život považujete za svoju sestru, je v skutočnosti vaša matka. Zmätení? Tak pekne po poriadku.

Fotogaléria

17-ročná June otehotnela so svojím priateľom Donom, ktorý bol v tom čase ženatý s inou ženou. Keď sa Ethel May dozvedela o tehotenstve svojej dcéry, podnikla kroky, ktoré mladú rebelku od Dona definitívne odstrihli. Pôrodu však už zabrániť nedokázala. Chlapček, ktorý dostal meno John, sa narodil v roku 1937 v americkom New Jersey.

June mala v čase narodenia svojho syna iba 18 rokov. Bola slobodná a túžila po sláve. Aby sa vyhla hanbe, ktorú by rodine priniesla pravda o jej nemanželskom dieťati, spoločne s matkou zosnovali diabolský plán: matka Ethel May vychová chlapčeka ako vlastného syna – samozrejme za predpokladu, že pravdu o Johnovom skutočnom pôvode si obe vezmú do hrobu a že June bude v rodokmeni vystupovať ako jeho staršia sestra.

Keď sa John vo svojich 17 rokoch rozhodol odcestovať za svojou „sestrou“ do Los Angeles, nepredpokladal, že z pozície administratívneho pracovníka v oddelení animovaných filmov v MGM Studios zaujme producenta, ktorý mu odporučil prihlásiť sa na hodiny herectva.

Udalosti nabrali rýchly spád. Záujem o talentovaného mladíka stúpal a do povedomia sa dostával predovšetkým ako „hviezda s vražedným úsmevom“. Úspechy, ktoré vďaka svojej nesmiernej šikovnosti a nefalšovanému šarmu dosahoval, motivovali médiá k pátraniu po jeho súkromí. A tu sa zrodila šokujúca pravda.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:

Zdroj: instyle.com

Odporúčame z TIVI.sk
 
});