4 drobnosti, ktoré robia z vašej kúpeľne NEATRAKTÍVNY priestor: Pozrite, ako jednoducho to môžete zmeniť, výsledok vás OHROMÍ!

Existujú triky a spôsoby, ako premeniť kúpeľňu na skutočnú oázu pohody v priebehu okamihu. No a potom existujú veci, vďaka ktorým je ...

Existujú triky a spôsoby, ako premeniť kúpeľňu na skutočnú oázu pohody v priebehu okamihu. No a potom existujú veci, vďaka ktorým je kúpeľňa nepohodlná a nevzhľadná. Napríklad tieto štyri:

Fotogaléria

1. Opotrebované textílie

Pamätáte si, kedy ste naposledy menili sprchový záves alebo kúpeľňovú predložku? Napriek čisteniu a starostlivosti majú niektoré textílie v kúpeľni – napríklad uteráky alebo župany – tendenciu časom vykazovať známky opotrebovania.

Sú farby, ktoré kúpeľni jednoducho nepristanú.
Bytoví dizajnéri radia: Ak pri zariaďovaní kúpeľne použijete týchto 5 farieb, urobíte CHYBU! Zobraziť článok

Nielen z hygienického, ale aj vizuálneho hľadiska je preto vhodné pravidelne vymieňať sprchové závesy, kúpeľňové predložky a pod. Mimochodom, je to tiež skvelá príležitosť vniesť do priestoru svieži impulz a trochu farieb alebo vzorov!

2. Príliš veľa kozmetických prípravkov

Vlasová kozmetika, dekoratívna kozmetika, sprchové gély a šampóny, príliš veľa kozmetických produktov, ktoré stoja na umývadle, v sprche alebo na okraji vane, okamžite spôsobia, že kúpeľňa vyzerá neupravene a nevábne. Je lepšie skladovať výrobky v kúpeľňových skrinkách, poličkách alebo pekných košíkoch. Rozdiel bude dychberúci.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});