Ako aj s malým rozpočtom vykúzliť z domova LUXUSNEJŠIE miesto? Týchto 5 maličkostí vnesie do vášho bytu nový život, LACNO!

Na to, aby váš domov vyzeral sviežejšie a luxusnejšie, sú často potrebné len minimálne úpravy. Vďaka týmto jednoduchým trikom sa vašej ...
  • Zdroj: Getty/FollowTheFlow

Na to, aby váš domov vyzeral sviežejšie a luxusnejšie, sú často potrebné len minimálne úpravy. Vďaka týmto jednoduchým trikom sa vašej návšteve nebude chcieť odísť!

Z času na čas je potrebné vymeniť pár drobností. Steny potrebujú upgrade a možno aj podlahy. Našťastie, aj jednoduché triky môžu pomôcť, aby váš byt vyzeral hodnotnejšie. 

Nádherné minimalistické interiéry, ktorým dominuje BIELA: Doprajte si ČISTÝ dizajn aj VY, toto sú najtrendovejšie kombinácie! Zobraziť článok

1. Vzory na dlaždiciach

Oživte kuchyňu, kúpeľňu alebo schodisko novými dlaždicami. Nebojte sa siahnuť po farbách a vzoroch. Najmä v kuchyni, ktorá je srdcom domova, si farebný príval energie užijete.

Pre tých, ktorí uprednostňujú lacnejšiu alternatívu, sú samolepky na obkladačky tou pravou voľbou. Vykúzlia nový vzhľad a dajú sa jednoducho vymeniť. Tento dekoračný tip sa hodí aj na staro vyzerajúce stoly, ktorých povrch je dláždený. Dosiahnete vintage ako vyšitý!

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});