5 zásad správneho sprchovania: Ochráňte svoju pokožku pred vysušovaním, 3. bod sa vám PÁČIŤ NEBUDE, no za pokus to stojí!

Mnohé z nás trápi suchá pokožka, tak robíme jednu vec dookola: hydratujeme. Nemusí to však stačiť a možno by pomohlo, keby sme sa naučili ...

Mnohé z nás trápi suchá pokožka, tak robíme jednu vec dookola: hydratujeme. Nemusí to však stačiť a možno by pomohlo, keby sme sa naučili ako sa správne sprchovať.

Fotogaléria

1. Len krátko

Čím dlhšie sa sprchujete, tým bude vaša pokožka suchšia, najmä vtedy, ak si na seba púšťate horúcu vodu. Dermatológovia odporúčajú desať minút denne. Na to, aby ste boli čistá, to bohato stačí, zároveň nevysušíte pokožku, a aby toho nebolo málo, šetríte našu planétu, jej prírodné zdroje. 

To, kedy sa sprchujete, ovplyvňuje VAŠU KRÁSU, psychiku aj pracovný výkon: Tak, kedy skočiť do vane - ráno alebo večer? Zobraziť článok

2. Utierajte sa jemne

Po sprche sa utierajte len jemne, nedrhnite pokožku. Najlepším riešením je nasať vlhkosť z pokožky a potom ju okamžite hydratovať. Hydratačný krém nanášajte rovnomerne na celé telo. Na dekolt, krk a tvár používajte krém, ktorý je určený na tie partie.  

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});