Ako to len tie ISLANĎANKY robia, že sú také štíhle? Nechajte sa inšpirovať, z týchto jedál nemôžete pribrať!

Ostrovný Island má špecifické podmienky pre život ako zvyšok Európy, ktorý sa prejavuje aj na miestnych ženách. Okolité more plné morských ...

Ostrovný Island má špecifické podmienky pre život ako zvyšok Európy, ktorý sa prejavuje aj na miestnych ženách. Okolité more plné morských plodov je dôležitou súčasťou ich zdravého jedálnička.

Fotogaléria

Ale nie sú to len morské živočíchy, treba spomenúť aj mliečne výrobky, jahňacinu a hlavne pohyb. Jednoducho sa tu žije zdravo na rozdiel od pevniny. Nenájdete tu reťazce rýchleho občerstvenia, fajčenie obyvateľstva je minimálne, strava je vyvážená, voda a vzduch čisté a pohybu má každý dostatok.

Vedia, ako na štíhlu postavu: Osvojte si princípy, ktoré formujú telá Holanďaniek k takmer úplnej DOKONALOSTI! Zobraziť článok

Spočítané a podčiarknuté, Islanďanky dosahujú priemerný vek cca 84 rokov (Slovenky asi 80). Zákonom stanovený dôchodok je od 67 rokov, ale ani starší ľudia tu nemajú problém sa aspoň čiastočne zamestnať. 

Geografická izolácia široko ďaleko má svoje výhody aj pri potravinách. Pasúce sa kravy sem na lodiach doviezli ešte prví Vikingovia koncom prvého tisícročia. Mlieko kráv má vysoký obsah betakaroténu, z ktorého sa vyrába výživné maslo, syry a jogurty.

Potraviny, ktoré vážne OHROZUJÚ SRDCE: Skúste ich spotrebu znížiť na minimum a vyhnite sa srdcovo-cievnym problémom Zobraziť článok

Zvieratá sa pekne pasú na veľkých priestranstvách, chov rýb je eko, rybolov na mori je tradičný, jedlo sa nevyrába masovo ale na rodinných farmách. Pri populácii cca 350 000 obyvateľov sú si sebestační. Strava je bohatá na bielkoviny, čo dodáva silu všetkým svalom.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});