Vedia, ako na štíhlu postavu: Osvojte si princípy, ktoré formujú telá Holanďaniek k takmer úplnej DOKONALOSTI!

Pravidelne konzumujú potraviny, ktoré urýchľujú spaľovanie tukov a tým pádom efektívne formujú krivky. Ak chcete vedieť, čo je za štíhlosťou ...

Pravidelne konzumujú potraviny, ktoré urýchľujú spaľovanie tukov a tým pádom efektívne formujú krivky. Ak chcete vedieť, čo je za štíhlosťou Holanďaniek, čítajte ďalej!

Fotogaléria

Čerstvé, kvalitné dostupné plodiny a blízkosť mora určujú aj životný štýl a stravovanie Holanďanov. Podľa údajov Bloomberg Global Health Index z roku 2019 je populácia Holandska na 15. mieste spomedzi všetkých krajín sveta z hľadiska zdravia a nízkeho stupňa obezity.

Tajomstvo štíhlosti Talianok odhalené.
Žijú naplno a vychutnávajú si život: Ako je možné, že Talianky majú také krásne a ŠTÍHLE TELÁ? Toto je ich tajomstvo! Zobraziť článok

Za to, ako sa cítia (a ako vyzerajú) vďačia najmä rastlinnej strave bohatej na vlákninu, ktorá pozostáva predovšetkým z celozrnných výrobkov, strukovín a zeleniny. To všetko vám v krajine tulipánov radi doplnia o ryby a kvalitné mliečne výrobky, vrátane kvalitného mlieka a slávnych domácich syrov.

Na červenom a spracovanom mäse, sladených nápojoch, alkohole či polotovaroch si pod veternými mlynmi pochutnávajú iba veľmi zriedka. Ďalším dôležitým momentom v otázke zdravého životného štýlu Holanďanov je prísna kontrola porcií. Nenapchávajú sa, jedia len relatívne malé alebo stredné porcie. 

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});