Žijú naplno a vychutnávajú si život: Ako je možné, že Talianky majú také krásne a ŠTÍHLE TELÁ? Toto je ich tajomstvo!

Taliani pravidelne konzumujú potraviny známe pre svoju schopnosť spaľovať tuky. Chcete vedieť, ktoré to sú?

Taliani pravidelne konzumujú potraviny známe pre svoju schopnosť spaľovať tuky. Chcete vedieť, ktoré to sú?

Fotogaléria

Talianske ženy dosahujú krásu harmóniou vo všetkých oblastiach života: či už ide o štýl, správanie, vyžarovanie, udržiavanie poriadku v domácnosti aj vo vlastnom tele... Dôležitou súčasťou v ich zozname priorít je aj sexi figúra, aj keď predstavuje len jednu zložku rovnice. 

Taliansko
Chystáte sa na lyžovačku do Talianska? Veľký POZOR na 4 veci, u domácich sú tieto turistické maniere cez čiaru! Zobraziť článok

Čierne na bielom

Štatistický index obezity talianskych žien je pozoruhodný, oveľa nižší ako v mnohých iných krajinách, uvádza správa WHO z roku 2022. Ich princípy sú však až zarážajúco "obyčajné". Spočívajú v už spomínanom prístupe k životu a kvalitnom stravovaní.

Ilustračné foto.
Máte chuť na mimoriadne dobré cestoviny? VZÁCNY RECEPT na Spaghetti alla gambonara si dobre odložte! Zobraziť článok

Toto sa oplatí odkukať

Taliani jedia predovšetkým plnohodnotné potraviny, pričom dbajú na veľkosť porcií a pravidelne sa hýbu. Čo je dôležité - NEHLADUJÚ - jedlá nevnímajú ako nutné zlo. Je pre nich príliš dôležité na to, aby si ho dobrovoľne odopierali. 

Veď si len spomeňte na scény z rôznych talianskych filmov, kde členovia rodiny spoločne stolujú na záhrade obklopení pestrým jedlom a karafami s vínom. Čas strávený s najbližšími považujú za udalosť, možnosť degustovať, hlučne debatovať a tešiť sa z prítomnosti.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk
 
});